Elisa Viihde Viaplay näyttää Copa Américan – huipputurnaus käyntiin tuota pikaa

© Kuva: Getty Images

Copa América käynnistyy sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Turnaus pelataan Brasiliassa.

Alun perin Copa América piti pelata Kolumbiassa ja Argentiinassa. Kolumbia luopui kisaisännyydestä poliittisten levottomuuksien vuoksi. Argentiinan koronavirustilanne on sen sijaan niin paha, ettei turnausta järjestetä maassa.

Brasilian A-maajoukkue on ollut jyrkästi Copa Américan pelaamista vastaan, sillä Argentiinan tapaan myös Brasilian koronatilanne on surkea.

Copa Américan finaali pelataan 11. heinäkuuta. Turnaukseen osallistuu Bolivia, Peru, Uruguay, Paraguay, Ecuador, Brasilia, Kolumbia, Venezuela, Argentiina ja Chile.

Elisa Viihde Viaplay tiedotti perjantaina hankkineensa Copa Américan lähetysoikeudet tämän vuoden ja kesän 2024 turnauksiin. Lisäksi sopimukseen kuuluu Etelä-Amerikan MM-karsintaottelut seuraavaan MM-lopputurnaukseen.

Copa Américan kaikki 28 ottelua lähetetään suomeksi selostettuina. Ottelut näkyy Viaplayssa ja V Sportilla.

– Copa América on yksi vanhimmista ja jännittävimmistä kansainväisistä jalkapalloturnauksista. Viaplayn urheilutarjonta kattaa monipuolisesti parhaimmat urheilutapahtumat ympäri maailmaa ja Copa America takaa sen että tarjontaa riittää runsaasti myös kesälle, Ville Klinga totesi NENT:n tiedotteessa.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!