Brittifutishistorian suuriin nimiin kuuluva Gary Lineker edusti omalla aktiiviurallaan sekä Tottenhamia että Barcelonaa, muiden muassa. Hän olisi mieluusti nähnyt Harry Kanen kulkevan vastaavia polkuja, vaikkakin sitten eri järjestyksessä.

Kane on ilmoittanut haluavansa jättää Tottenhamin, ja oikeasti voittaa urallaan jotain. Suurimpiin palkintoihin kiinni päästäkseen on pelattava suurimmissa seuroissa.

Lineker pelasi Barcelonassa 1986-1989, palatakseen Englantiin Spurs-sopimuksen synnyttyä tämän jälkeen. Kane ei luultavasti tule katalonialaisia urallaan edustamaan.

– Olisin kovin mielelläni nähnyt hänet Barcassa, mutta he valitsivat Sergio Agüeron, ja ovat muutenkin taloudellisissa ongelmissa.

Koska Barcelona on poissa pelistä, laskee Lineker mahdollisuuksia olevan jäljellä kolme.

– Ratkaisu tapahtuu Manchester Cityn ja Manchester Unitedin, sekä ehkä PSG:n välillä. Chelseaan en usko hänen menevän, kannattajien takia, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Tottenhamin tilanteen ex-hyökkääjä näkee surkeana.

– He ovat kirjaimellisesti ilman valmentajaa, ja saattavat nyt menettää parhaan pelaajansa. Harryn on mentävä, sillä kukapa ei haluaisi kilpailla isoista palkinnoista? Minä olin joskus samassa tilanteessa Leicesterissä. Pelasin seurassa jota olin aina kannattanut, mutta jossain vaiheessa oma ura on asetettava etusijalle.

Lähde: Goal