Kakkosen C-lohkossa nähtiin sunnuntai-iltapäivänä kauden tylyimmät murskajaiset. Lohkojohtaja SJK Akatemia läksytti vierasjoukkue Vasa IFK:ta todella tylysti maalein 9-1.

SJK Akatemian hirmuilta ei tullut yllätyksenä sikäli, että joukkue lähti otteluun Kakkosen tasolle todella vahvalla kokoonpanolla. Seinäjokisten reservijoukkueen kokoonpanossa pelasivat edustusjoukkueen pelaajista kokenut ukrainalainen Denis Oliinyk, Robin Sid ja Mehmet Hetemaj.

SJK-kapteeni Hetemajlle ottelu oli Kakkosessa ensimmäinen 16 vuoteen, mutta Oliinyk pelasi jo edellisessä Akatemian ottelussa GBK:tä vastaan. Hetemaj kävi ennen veikkausliigakauden alkua leikkauksessa, ja kaipasi peliminuutteja pelituntumaa hakiessaan.

Mehmet Hetemaj

@HetemajMehmet
Ilalla SJK akatemian pelissä mukana. Taitaa viimeiseistä kakkosen ottelusta olla sellainen 15-16 vuotta vierähtänyt.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki

PELIPÄIVÄ! Klo 18:30 OmaSp Stadionilla Kakkosen Pohjanmaan derby SJK Akatemia - VIFK.

💻 Spiideo livestream (4,90€) play.spiideo.com/games/93a913c3…
💳 SJK-kausarilla sisään
🎟️ Liput portilta 5€
📝 Otteluennakko: sjk.fi/uutiset/sunnun…

#SJKfi #SJK_Akatemia #Kakkonen #SJKAKVIFK
SJK Akatemian avaus tänään vs VIFK 18:30 @ OmaSp Stadion. Mukana edustuksen Denys Oliinyk, Mehmet Hetemaj ja Robin Sid.

@henrikhyv
Onhan tää SJK Akatemian kokoonpano vähän epäreilu. Parikymmentä minuuttia vasta pelattu 😬

#Kakkonen

Koko veikkausliigakolmikko pelasi ottelussa 58 minuuttia, ja tuli vaihtoon tilanteessa 5-1. Kaikki kuusi maalia tulivat jo avausjaksolla, Sidin ja Oliinykin onnistuttua kerran mieheen.

Kaiken kaikkiaan SJK Akatemialta maalinteossa onnistui peräti kahdeksan pelaajaa. Ainoa kahden maalin mies oli nuori ghanalainen Kingsley Ofori, joka teki joukkueelleen 4-0- ja 9-1-maalit. SJK:n kahdeksannen maalin teki puolestaan 17-vuotias Endrit Rrustemi, joka siirtyi Seinäjoelle viime kaudella Salon Palloilijoista. Maali oli Rrustemin ensimmäinen Kakkosessa, ja syntyi hänen ensimmäisellä kosketuksellaan, heti 78. minuutilla tapahtuneen pelaajavaihdon jälkeen.

SJK Akatemia on voittanut neljä kauden viidestä ottelustaan, ainoan tappion tultua lohkon avauskierroksella JBK:ta vastaan. Viimeisissä kolmessa ottelussa SJK Akatemia on tehnyt yhteensä 19 maalia. VIFK:n saldo on kolme pistettä neljästä ottelusta. Sen takana C-lohkossa on ainoastaan nollakerholainen GBK.

SJK Akatemian riveissä paljon onnistumisia

SJK Akatemia murjoi naapuriseura Vasa IFK:n tylyin 9-1 luvuin Kakkosen ottelussa OmaSp Stadionilla sunnuntai-iltana.

Lue otteluraportti SJK:n sivuilta: