Hirmuiset 9-1-murskajaiset Kakkosessa – SJK juoksutti kentälle epäreilut jaot

© Kuva: Juha Tamminen

Kakkosen C-lohkossa nähtiin sunnuntai-iltapäivänä kauden tylyimmät murskajaiset. Lohkojohtaja SJK Akatemia läksytti vierasjoukkue Vasa IFK:ta todella tylysti maalein 9-1.

SJK Akatemian hirmuilta ei tullut yllätyksenä sikäli, että joukkue lähti otteluun Kakkosen tasolle todella vahvalla kokoonpanolla. Seinäjokisten reservijoukkueen kokoonpanossa pelasivat edustusjoukkueen pelaajista kokenut ukrainalainen Denis OliinykRobin Sid ja Mehmet Hetemaj.

SJK-kapteeni Hetemajlle ottelu oli Kakkosessa ensimmäinen 16 vuoteen, mutta Oliinyk pelasi jo edellisessä Akatemian ottelussa GBK:tä vastaan. Hetemaj kävi ennen veikkausliigakauden alkua leikkauksessa, ja kaipasi peliminuutteja pelituntumaa hakiessaan.

Koko veikkausliigakolmikko pelasi ottelussa 58 minuuttia, ja tuli vaihtoon tilanteessa 5-1. Kaikki kuusi maalia tulivat jo avausjaksolla, Sidin ja Oliinykin onnistuttua kerran mieheen.

Kaiken kaikkiaan SJK Akatemialta maalinteossa onnistui peräti kahdeksan pelaajaa. Ainoa kahden maalin mies oli nuori ghanalainen Kingsley Ofori, joka teki joukkueelleen 4-0- ja 9-1-maalit. SJK:n kahdeksannen maalin teki puolestaan 17-vuotias Endrit Rrustemi, joka siirtyi Seinäjoelle viime kaudella Salon Palloilijoista. Maali oli Rrustemin ensimmäinen Kakkosessa, ja syntyi hänen ensimmäisellä kosketuksellaan, heti 78. minuutilla tapahtuneen pelaajavaihdon jälkeen.

SJK Akatemia on voittanut neljä kauden viidestä ottelustaan, ainoan tappion tultua lohkon avauskierroksella JBK:ta vastaan. Viimeisissä kolmessa ottelussa SJK Akatemia on tehnyt yhteensä 19 maalia. VIFK:n saldo on kolme pistettä neljästä ottelusta. Sen takana C-lohkossa on ainoastaan nollakerholainen GBK.

SJK Akatemia – VIFK 9-1 (5-1)
1-0 10 min Valentín Gasc
2-0 12 min Robbie Malolo
3-0 14 min Robin Sid
3-1 19 min Emmanuel Igboeri
4-1 21 min Kingsley Ofori
5-1 35 min Denys Oliinyk
6-1 68 min Oskar Pihlaja
7-1 73 min Valtteri Olsbo
8-1 78 min Endrit Rrustemi
9-1 88 min Kingsley Ofori


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille