Huuhkajien EM-kisaryhmään kevään aikana murtautunut Robert Ivanov pelasi vahvan ensimmäisen kautensa ulkomailla, kun hän valtasi nopeasti avauskokoonpanon paikan Puolan Ekstraklasan Warta Poznanissa. Ivanov kellotti isot minuutit sarjanousijan riveissä, joka oli lopulta lähellä yltää yllättäen jopa europeleihin sijoittuen Ekstraklasassa viidenneksi. Neljäs sija ja paikka Konferenssiliigan karsinnoissa meni Slask Wroclawille vain hyvin täpärästi keskinäisten otteluiden turvin.

Nyt bulgarialaismediassa on noussut esille huhu, jonka mukaan Bulgarian suurseura CSKA Sofia neuvottelee Wartan kanssa Robert Ivanovin siirrosta. Huhusta kertoo Twitterissä muun muassa Guardianille ja Sky Sportsille kirjoittava arvostettu bulgarialaistoimittaja Metodi Shumanov.

Metodi_Shumanov

@shumanskoo
CSKA-Sofia are in talks with Polish side Warta Poznan over the transfer of Finnish defender Robert Ivanov, reports the Bulgarian Telegraph Agency. He's currently forming part of Finland's #Euro2020 squad

CSKA Sofia sijoittui päättyneellä kaudella Bulgarian liigassa kolmanneksi. Huimat 31 bulgarianmestaruutta historiansa aikana voittaneen CSKA:n taustalla häärii useita jalkapallomaailman tuntemia nimiä.

Viidesosan seurasta omistaa Bulgarian kaikkien aikojen jalkapalloilija Hristo Stoichkov, joukkuetta valmentaa toinen pitkäaikainen Bulgarian maajoukkuepelaaja Lyuboslav Penev ja seuran teknisenä johtajana aloitti viime marraskuussa pitkäaikainen valioliigavalmentaja Alan Pardew. CSKA:n pääomistaja on yksi Bulgarian varakkaimmista henkilöistä, liikemies Grisha Ganchev.

Metodi_Shumanov

@shumanskoo
CSKA-Sofia are super active in this summer's transfer market - the Reds have already signed 3 new players and are in talks with at least 3 more. CSKA's Technical Director, Alan Pardew, is very much involved in all the negotiations. Right now, he's CSKA's Mr Transfer Deal...

Puolalainen Interia Sport kuitenkin kuittaa omilla sivuillaan puheet pelkäksi perättömäksi huhuksi. Sen mukaan CSKA Sofia ja Warta Poznan eivät käy keskusteluja Robert Ivanovin siirrosta.

26-vuotias Ivanov on pelannut neljä A-maaottelua, joista kaksi viime maaliskuussa. Huuhkajien EM-avauksessa Tanskaa vastaan hän istui koko pelin vaihtopenkillä. Warta Poznanissa hän pelasi päättyneellä kaudella 21 täyttä 90-minuuttista. Ivanovin sopimus puolalaisseuran kanssa kattaa vielä ensi kauden.