Internazionale yrittää hankkia Manchester Unitedista korvaajan Christian Eriksenille

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:n mestaruuden kuluneella kaudella voittanut Internazionale yrittää hankkia Manchester Unitedissa vähäiselle vastuulle jääneen Donny van de Beekin, kertoo Calciomercato.

24-vuotias van de Beek siirtyi viime kesänä Man Unitediin, mutta joutui tyytymään vaihtopelaajan rooliin. Keskikenttäpelaaja esiintyi 36 ottelussa, mutta sai pääasiassa pelata vain jämäminuutteja otteluiden lopuista.

Interillä ei ole varaa ostaa van de Beekiä, mutta yrittää saada hänet kauden mittaiselle lainalle. Hollantilaispelaajasta kaavaillaan Christian Eriksenin korvaajaa, joka ei voi jatkaa uraansa Italiassa sydämentahdistimen takia.

Talousvaikeuksien kanssa painiva Inter joutuu tänä kesänä myymään useita avainpelaajiaan. Ainakin Romelu Lukakun ja Aschraf Hakimin uskotaan lähtevän seurasta. Joukkue pyrkii korvaamaan lähtijät laadukkailla lainapelaajilla.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!