Saksalaishyökkääjä Mërgim Berishalla on ollut käsittämätöntä epäonnea käynnissä olevissa alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa.

Seurajoukkuetasolla RB Leipzigiä edustava Berisha on nimetty Saksan avauskokoonpanoon kaikissa viidessä EM-kisaottelussa. Saksalaishyökkääjä ei kuitenkaan ole onnistunut kisoissa vielä maalinteossa, mutta lähellä maalitilin avaamista hän on käynyt – peräti viidesti.

Kisojen avausottelussa Unkaria vastaan Berisha tykitti pallon peräti kahdesti ylärimaan. Ensimmäinen laukaus lähti reilusta 20 metristä, toinen rangaistusalueen rajalta.

Välieräottelussa Hollantia vastaan Berisha kolisutti rimoja vielä Unkari-ottelua useammin.

Välierän avausjaksolla saksalaishyökkääjän komea vapaapotku 25 metristä pysähtyi tolppaan. Toisella jaksolla Berisha tykitti toistamiseen tolppaan, ja vain sekunteja myöhemmin hän puski pallon ylärimaan.

Kisojen ”rimatilastoa” johtavan Berishan epäonnesta huolimatta Saksa on edennyt kisoissa finaaliin. Tänään sunnuntaina pelattavassa EM-finaalissa se kohtaa Portugalin. Ylen TV2-kanava näyttää kello 22:00 Suomen aikaa alkavan ottelun suorana lähetyksenä.

Berishan tolppa- ja ylärimalaukauksia voit ”ihastella” alla olevalta videolta.

ESPN FC

@ESPNFC
Mergim Berisha has hit the woodwork five times at the U21 Championship.

Talk about unlucky 😔