Ivan Perišić ei pelaa EM-kisojen neljännesvälieräottelussa Espanjaa vastaan positiivisen koronavirustestin takia.

Kroatian on määrä kohdata Espanja Parken Stadiumilla Kööpenhaminassa maanantai-iltana, mutta joutuu tekemään niin ilman Perišićiä, joka pelasi tärkeää roolia ruutupaitojen hyökkäyksessä lohkovaiheen aikana.

Perišić teki tasoitusmaalin Kroatian 1–1-tasapelissä Tshekkiä vastaan alkulohkon toisessa ottelussa. Tämän lisäksi hän teki ja syötti yhden maalin joukkueen viimeisessä lohkopelissä Skotlantia vastaan, auttaen ryhmän lohkokolmosena jatkoon.

Kroatian on kuitenkin tultava nyt toimeen ilman Perišićiä, jonka on vietettävä seuraavat 10 päivää eristyksessä. Todennäköistä on, että karanteeni päättää Internazionale-laiturin EM-lopputurnauksen ennenaikaisesti.

Jos Kroatia onnistuisi kaatamaan Espanjan, ei 32-vuotias pääsisi vielä seuraavaankaan peliin mukaan. Kroatia–Espanja-ottelun voittaja kohtaa puolivälierissä joko Ranskan tai Sveitsin 2. heinäkuuta Pietarissa.

  • ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN – EM-KISOJEN LIVE-SEURANTAAN PÄÄSET TÄSTÄ!