Lähde: Jesse Joronen palaamassa Serie A:han

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien uskollinen ja luotettava kakkosvahti Jesse Joronen voi olla palaamassa ensi kaudeksi Serie A -tasolle. Joronen pelasi Serie A:ssa Brescian joukkueessa jo kaudella 2019-2020, mutta kausi päättyi putoamiseen. Päättyneellä kaudella Brescian nousutavoite ei toteutunut, mutta Joronen saattaa vaihtaa itse maisemaa.

Jorosesta ei nousu jäänyt kiinni, sillä hän pelasi edelliskauden tavoin loistavasti Bresciassa. 38 ottelussa Joronen päästi 53 maalia ja pelasi kahdeksan nollapeliä.

Paikallislehti Brescia Oggin mukaan Jorosesta on nyt kiinnostunut Serie A:n viime kauden yhdestoista, Genoa. Genoa on joutunut myöntämään, ettei Juventus ole enää innostunut lainaamaan sille Mattia Periniä, joten uutta ykkösvahtia pitää etsiä muualta. Niinpä katseet on kiinnitetty 28-vuotiaaseen Joroseen.

Myös monet muut italialaislähteet Tuttomercatowebiä ja Corriere dello Sportia myöten kertovat Genoan ”vahvasta kiinnostuksesta” Jorosta kohtaan. Brescian olisikin luultavasti myytävä Joronen tässä siirtoikkunassa kunnon korvauksen saadakseen, sillä suomalaisen sopimus umpeutuu kesällä 2022.