Oletko nähnyt vastaavaa? MLS:ssä tehdyssä kaukolaukausmaalissa pallo kimposi kolme kertaa ylärimaan

© Kuva: Getty Images

MLS-joukkue Philadelphia Union järjesteli hämmästyttävän 2–2-tasapelin sunnuntaina Atlanta Unitedia vastaan. Tasapeliä harvoin voi kutsua spektaakkeliksi, mutta Atalantassa Mercedes-Benz Stadiumilla pelatussa ottelussa koettiin 80 minuutin jälkeen värikkäitä vaiheita.

Ensin Atlanta meni 82 minuutin kohdalla Anton Walkesin, 24, maalilla 2–0-johtoon. Kaksi minuuttia myöhemmin Union kavensi Cory Burken, 29, onnistumisen ansiosta. Ottelun todellinen helmi tuli 93. minuutilla, jolloin Unionin Jakob Glesnes, 27, päätti kokeilla tasoitusta 32 metristä.

Ja millainen täräytys hänen saappaastaan irtosikaan.

Kaukolaukauksen vetäjä voi olla vain joko hyvis tai pahis. Glesnesistä tuli hyvis.

Norjalaispuolustajan laukaus osui ylärimasta maahan ja vielä kahdesti ylärimaan. Sitten vasta pallo pysähtyi maaliviivan paremmalle puolelle. Liike-energiaa kudissa oli takana melkoisesti.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Glesnes onnistuu urallaan vastaavanlaisessa laukauksessa. Sen tietävät Union-kannattajatkin. Mutta tällä kertaa maaliin ei tarvittu vapaapotkua. Kaiken kukkuraksi osuma syntyi lisäajalla ja toi siten tärkeän pisteen joukkueelle.

Glesnes on muutoinkin todella hyökkäävä puolustaja. On Unionin onni, että hänen joukkuekaverinsa Jack Elliott, 25, Leon Flach, 20, ja Alejandro Bedoya, 34, ovat valmiita aina jäämään varmistamaan Glesnesin hyökätessä ylöspäin.

Tässä ottelussa koko joukkue sai siitä myös konkreettisen palkinnon.