Rangersia 90-luvulla edustanut Charlie Miller toivoo, että seura saa hyvän siirtokorvauksen Huuhkajien keskikenttäpelaajasta Glen Kamarasta.

Kamara, 25, pelasi isossa roolissa, kun Rangers voitti tällä kaudella Skotlannin liigamestaruuden kymmenen vuoden tauon jälkeen. Hän on yksi useista Rangersin pelaajista, jotka on yhdistetty siirtohuhuissa muihin joukkueisiin. Viimeisimpien lehtitietojen mukaan muun muassa Englannin Valioliigaan nousseet Watford ja Brentford ovat kiinnostuneita Kamarasta.

[readmore from=Kamara-Glen]

Rangers ja Kamara ovat tiettävästi keskustelleet jatkosopimuksesta jo jonkin aikaa, mutta uudesta diilistä ei ole toistaiseksi kuulunut mitään. Hänen nykyinen sopimuksensa päättyy kesällä 2023.

Miller ei haluaisi luopua Kamarasta ollenkaan, mutta hän tietää, että suomalaisen rahkeet riittävät isompiinkin ympyröihin.

– Glen Kamara on paras keskikenttäpelaaja Skotlannissa, kommentoi Miller Daily Recordille.

– Hän on riittävän hyvä pelatakseen todella korkealla tasolla. Hän on atleettinen, teknisesti todella hyvä, hän on hyvä taklaamaan ja hänestä on tulossa kokonaisvaltainen pelaaja. Ehkä hän voisi tehdä hieman enemmän maaleja, mutta syöttöjä hän ainakin antaa.

– Englannissa myydään 30-40 miljoonalla punnalla pelaajia, joista ei olisi solmimaan Kamaran kenkiä.

– Rangersin on hyvin vaikea pitää hänestä kiinni, koska sekä Rangersista että Celticistä on tullut seuroja, jotka myyvät pelaajiaan rikkaaseen Valioliigaan, ja on ymmärrettävää, että pelaajat haluavat mennä kokeilemaan tasoaan sinne.

– Rangers pyrkinee myymään 1-2 saadakseen taloutensa tasapainoon. Mutta on tärkeää, että lähtijöitä on mahdollisimman vähän. Siinä vaiheessa homma menee vaikeaksi, jos menettää kaksi tai kolme avainpelaajaansa.

– Tärkeintä on, että Rangers ei myy näitä jätkiä, ellei se saa kunnolla rahaa.

– He eivät hyväksy 10 miljoonan punnan tarjousta Kamarasta tai [Alfredo] Morelosista. Eivät missään nimessä.