© Kuva: Getty Images

Suomi – Belgia: Unelma elää

EM-kisat
Suomi – Belgia
Maanantai 21.06. klo 22:00

Huuhkajilla on maanantaina edessään kenties historiansa tärkein ottelu, jossa punnitaan mahdollisuudet EM-kisojen jatkopeleihin. Vastus on lähes kovin mahdollinen – tosin tässä ottelussa Huuhkajien vastustaja ei saa kotietua, sillä ottelu pelataan neutraalilla maaperällä Venäjällä. Markku Kanerva tiimeineen laittaa kaiken peliin, jotta joukkue pystyisi tekemään maanantaina unelmista totta.

Pelaa Huuhkajien 5 maalin tasoitusta pähkähullulla kertoimella!!

Venäjää vastaan Huuhkajien työkalupakin rajallisuus tuli ilmi: pallollisena joukkue ei näissä kekkereissä edukseen erotu. Silti ottelussa päästiin jossittelemaan, kun Joel Pohjanpalon tekemä maali hylättiin niukan paitsion vuoksi. Lopussa Huuhkajat ei pystynyt uskottavasti Venäjää haastamaan. Teemu Pukki ei ole ollut näissä kisoissa elementissään, mutta Pohjanpalo on ollut todella liekeissä. Kokoonpanoon tuskin on odotettavissa suuria yllätyksiä.

Roberto Martinez pystyy halutessaan säästelemään ykkösnyrkkiään tässä ottelussa, mutta kentälle tulee joka tapauksessa kivikova yhdistelmä. Tanskaa vastaan Belgia oli ensimmäisen jakson pulassa, mutta puoliajalla kentälle tullut Kevin De Bruyne näytti närhen värkit juuteille syöttämällä avausmaalin ja tekemällä itse toisen kaapin. Belgialaisten ei ole pakko tulla tähän peliin kaasupedaali pohjassa, mutta olisi älyllisesti epärehellistä veikkailla vastustajan jarruttelevan millään tavalla.

Lyö vetoa ottelusta:

Petsipappa toivoo henkilökohtaisesti Huuhkajien jatkoon menoa enemmän kuin mitään muuta. Unelma elää, mutta realiteetit ovat kuitenkin karut – vedonlyönnissä tunteet jätetään sivuun ja vetosuositukseen otetaan Belgian vähintään kahden maalin voittoa: Aasialainen tasoitusveto, Belgia -1.5 kertoimella 2,06.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.