Viime syksynä Juventuksesta Barcelonaan siirtynyt Miralem Pjanic saattaa edustaa tulevalla kaudella jälleen torinolaisia. 178 ottelua Vanhan Rouvan paidassa pelannut bosnialainen on jäänyt Kataloniassa vähälle peliajalle, eikä kuulu valmentaja Ronald Koemanin suosikeihin. Juventuksessa Pjanic taas tapaisi vanhan tuttunsa, seuran ruoriin palanneen Massimiliano Allegrin.

Barcelona pyrkii eroon isosta joukosta pelaajia, lähinnä taloudellisista syistä. Seurajohdon Mateu Alemany myöntää, että tähän ryhmään kuuluvat sekä Pjanic, että puolustaja Samuel Umtiti.

– Heillä on molemmilla merkittävät kansainväliset urat, mutta he eivät saaneet juurikaan peliaikaa viime kaudella. Olemme hyvin perillä tilanteesta, ja tutkimme mahdollisuuksia löytää heille uudet seurat.

Huippunimillä pelailu tuntuu välillä todella sattumanvaraiselta. Pjanic todella siirtyi Barcaan vasta vajaa vuosi sitten, ja rahaa liikkui samalla 60 miljoonaa euroa Italian suuntaan. Lisäksi nippuun kuului Arthur Melon siirto toiseen suuntaan – 70 miljoonan euron lisäksi, joka sekään ei ole osoittautunut täysosumaksi.