Vaikka Pavel Nedvěd väittäisi mitä, Cristiano Ronaldon, 36, tulevaisuus Juventuksessa on epävarmalla pohjalla. Siirtodraama on jatkunut tiedotusvälineissä koko kesän ajan ja potentiaalisia kauppakuvioita on varmasti ehditty puntaroimaan euroseurojen toimistoilla.

Gazzetta dello Sportin mukaan brasilialaishyökkääjä Gabriel Jesus, 24, onkin Juven ensimmäinen vaihtoehto, jos Ronaldo päättää tai pystyy jättämään Torinon tomut taakseen.

Jesus on edustanut Manchester Cityä vuodesta 2014 lähtien, mutta viime aikoina peliaika on ollut tiukassa. Päävalmentaja Pep Guardiola ei ole kaivannut Jesusin tyylistä pelaajaa, koska hän on peluuttanut mieluummin valeysejä kuin perinteisiä kohdepelaajia.

Man City tiettävästi etsii myös uutta kärkipelaajaa joukkueeseen, minkä voi ajatella tarkoittavan sitä, ettei Guardiola edes luota enää Jesusin kykyihin. Siirtospekulaatioissa on pyöritelty etenkin Harry Kanea, 27, mutta hiljattain myös Ronaldon nimi on noussut esiin.

Kaikesta huolimatta Ronaldo jäänee Juventukseen. PSG on ollut hänen seuravaihtoehdoistaan todennäköisin, mutta Pariisissa on jo Kylian Mbappé, 22. Vain Mbappén lähtö Real Madridiin avaisi Ronaldolle väylän Qatarin omistamaan jättiseuraan. Muuten Parc des Princesillä ei ole käyttöä äärikalliille legendalle.

Gabriel Jesus teki viime kaudella Valioliigassa yhdeksän maalia. Yhtä täysosumaa kohden hän tarvitsi 228 minuuttia peliaikaa.