David Beckhamin omistama MLS-seura Inter Miami onnistui vihdoin katkaisemaan karmean tappioputkensa, kun se päätyi 1–1-tasapeliin Philadelphia Unionin kanssa.

Itäisen konferenssin hännille vajonneet miamilaiset olivat hävinneet kuusi edellistä otteluaan. Nyt Beckham nähtiin joukkueensa kotiareenalla ensimmäisen kerran sitten toukokuun 9. päivän – ja heti tuli tulosta.

Inter Miami oli jopa lähellä voittoa Robbie Robinsonin 71. minuutin maalilla. Kacper Przybylko toi vieraat tasoihin 85. minuutilla.

– Davidin läsnäolo on elintärkeää ja osoittaa, että olemme kaikki tässä yhdessä. Keskiviikon tappion (0–5) jälkeen on omistajien ja koko henkilökunnan keskuudessa nähty yhtenäisyyttä, joka on yllättänyt jopa minut, Inter Miamin päävalmentaja Phil Neville kommentoi SunSportille.

– Olen massiivisen ylpeä pelaajista. Me olisimme ansainneet voiton, mutta asenteessa oli kaikkea sitä, mitä joukkueessa haluaa nähdä. Nämä ovat olleet todella kovat pari päivää, mutta näin pelaajien silmistä, että heihin sattui – ja he antoivat minulle hyvän peliesityksen.