EM-kisat
Englanti – Tanska
Keskiviikko 07.07. klo 22:00

Keskiviikon välieräpelissä etsitään finaalivastustajaa Italialle, joka hoiti oman leiviskänsä eilen pisimmän kaavan kautta. Englanti nauttii loppupeleissäkin kotiedusta, ja tähän otteluun vieraskannattajilla ei ole koronasäädösten puolesta asiaa. Englannin verkko on pysynyt turnauksen ajan puhtaana, ja se lähtee illan otteluun suurena suosikkina Tanskan hurjasta nousuvireestä huolimatta.

Gareth Southgaten matka kohti loppuottelua on ollut suotuisan kaavion siivittämä. Puolivälierissä Ukraina oli jättänyt jo kaikkensa kentälle ennen peliä, eikä sillä ollut Englantia vastaan mitään palaa. Southgaten varmisteleva pelityyli ei ole kovin viihdyttävä, mutta tähän asti se on tehnyt tehtävänsä. Bukayo Saka oli viime pelistä pois, mutta palannee tässä avaukseen. Dean Henderson on ainoa poissaolija, ja suurin ongelma Southgatella onkin valita avauskokoonpano kaikista mahdollisista pelaajista.

Tanska pääsi tunnetusti jatkopeleihin raskaimman kautta, mutta sen jälkeen Wales ja Tshekki kaatuivat hyvien esitysten jälkeen ansaitusti. Tiukasti yhteen hitsautunut Kasper Hjulmandin joukkio prässää ahnaasti ja puolustaa hyvin, ja innokkaimmat ovat tunnelmoineet jo vuoden 1992 riemujuhlan uusinnalla. Paineet ovat tässä ottelussa täysin vastustajalla, eikä Christian Eriksenin lisäksi Tanskalla ole muita poissaolijoita.

Lyö vetoa ottelusta:

Englanti on joukkueista laadukkaampi, muttei Tanskaa voi sivuuttaa tuosta vain. Ottelu etenee todennäköisesti tiukalla linjalla, eikä odotettavissa ole maalijuhlaa. Vetosuositus liittyykin tähän skenaarioon: Molemmat joukkueet tekevät ottelussa maalin – EI kertoimella 1,66.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO