Glen Kamaran kausi alkoi Rangersissa – ”Emme ole saaneet ainuttakaan tarjousta pelaajistamme”

© Kuva: Getty Images

Puolustava mestari Rangers avasi lauantaina sarjakautensa Skotlannin Valioliigassa, kun se kukisti kotikentällään Livingstonin maalein 3-0. Huuhkajien keskikenttämies Glen Kamara oli tuttuun tapaan Rangersin avauskokoonpanossa, ja pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia. HJK:stakin tuttu kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos ei sen sijaan ollut vielä lomaltaan joukkueen otteluvahvuuteen palannut.

Sekä Kamaran että Morelosin on uumoiltu siirtyvän tänä kesänä vielä suurempiin ympyröihin. Mitään ei kuitenkaan ole vielä tapahtunut. Rangers on hankkinut hyökkäykseen uuden kärkimiehen Fashion Sakalan belgialaisesta Oostendestä sekä keskikentän keskustaan Bournemouthin Nnamdi Ofoborhin sekä Sheffield Unitedin John Lundstramin. Kaikki saapuivat Glasgow’hin siirtokorvauksetta.

Vaikka tulokkaiden on arveltu saapuneen juuri Morelosin ja Kamaran korvaajiksi, tyrmäsi Rangersin valmentaja Steven Gerrard nämä puheet perättömiksi.

– Johnin, Fashionin ja Nnamdin hankinnoissa oli kyse avauskokoonpanon ja koko joukkueen vahvistamisesta, ei lainkaan siitä, että valmistautuisimme avainpelaajien lähtöön, Gerrard totesi kauden avauspeliä pohjustaneessa lehdistötilaisuudessa.

Rangers ei hävinnyt viime liigakaudella kertaakaan, ja menestyvän joukkueen pelaajat ovat herättäneet luonnollisesti mielenkiintoa. Siirtoikkuna on toki auki vielä yli kuukauden, syyskuun 2. päivään saakka. Gerrard ei sulje pois mahdollisuutta, etteivätkö odotetut siirrot voisi vielä tapahtua, mutta toistaiseksi tarjouksia Kamarasta tai Morelosista ei ole hänen mukaansa tullut lainkaan.

– Tiedämme toki hyvin, miten tämä seura toimii. Jos tietynlainen tarjous saapuu, on kokoonpanoa kierrätettävä. Niin se vain on, Gerrard myönsi.

– Emme kuitenkaan tee hankintoja valmistautuaksemme pelaajien lähtöön. Ainakaan minä missään tapauksessa en. Minä kasaan vahvimman mahdollisen joukkueen antaaksemme meille parhaat menestysmahdollisuudet kentällä.

– En kuitenkaan kiistä sitä faktaa, että jos jostain pelaajastamme tehdään oikeanlainen tarjous, saan varmasti puhelun johtoportaalta. Kun niin käy, hyväksyn tilanteen. Tällä hetkellä emme kuitenkaan ole saaneet ainuttakaan tarjousta kenestäkään pelaajastamme (Ipswichiin siirtynyttä) George Edmundsonia lukuun ottamatta. Sen tarjouksen hyväksyimme.

Gerrardin mukaan ”muutamia asioita muhii taustalla”, mutta mikään niistä ei koske joukkueen avainpelaajia.

Glen Kamara siirtyi Rangersiin tammikuussa 2019 vaivaisella 50 000 punnan siirtosummalla. 25-vuotias suomalainen on kuulunut koko kahden ja puolen vuoden ajan joukkueensa johtaviin pelaajiin.

Lähde: Rangers News


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004