Manuel Locatelli on edelleen Juventuksen kiikareissa.

Sassuolo-pelaaja on herättänyt Juventuksen kiinnostuksen. Italian EM-kisajoukkueessa mukana ollut Locatelli on saanut tarjouksen Arsenalilta, mutta pelaaja ei ole kiinnostunut siirtymään lontoolaisseuraan.

Italialaismedioiden mukaan Locatelli odottaa tarjousta vain ja ainoastaan Juventukselta. Juventuksen seurajohdosta todettiin hiljattain, että seuroilla on aikaa neuvotella siirrosta vielä kesän ajan.

Sassuolo haluaa avainpelaajastaan 45 miljoonan euron siirtosumman, mutta Juventus on tällä hetkellä valmis tarjoamaan 40 miljoonaa euroa. Juventus haluaa Locatellin kahden vuoden mittaiselle lainalle, jossa olisi mukana pakollinen osto-optio, mutta se ei miellytä odotetusti Sassuoloa.

Sassulon seurajohdosta todettiin hiljattain, että Arsenal on ainoa Locatellista tarjouksen tehnyt seura. Locatelli ei ole kuitenkaan vastannut Arsenalin yhteydenottoihin.

Italialaismediat pitävät Locatellin Juventus-siirtoa hyvin todennäköisenä. Myös Manchester City on kiinnostunut Locatellista, mutta pelaaja jää ennemmin Italiaan.

Lähde: Mundo Deportivo