Veikkausliiga
IFK Mariehamn – HIFK
Sunnuntai 04.07. klo 18:30

IFK Mariehamn on ajautunut Veikkausliigassa todella irvokkaaseen tappioputkeen, ja tunnelmat saarella ovat synkät. Kahden avausvoiton jälkeen joukkue on hävinnyt seitsemän ottelua putkeen hirvittävällä maalierolla 0-16. Ei ihme, että siirtomarkkinoilla tullaan olemaan aktiivisia heti, kun se on käytännössä mahdollista. HIFKin tilanne on paljon valoisampi, mutta poissaolot aiheuttavat päänvaivaa.

Viikolla saarelaiset kävivät kylässä Seinäjoella, ja tappioputki piteni jälleen yhdellä ottelulla. SJK meni heti alussa kahden maalin johtoon, ja vaikka IFK oli kakkosjaksolla pirteämpi, ei ottelun paremmasta joukkueesta ollut minkäänlaista epäselvyyttä. Kammottavan tulosrivin vuoksi Lukas Syberyjskin palli heiluu, ja kannattajat spekuloivat jo, kuka ottaa miehen paikan kentän laidalla. MIFK on kärsinyt myös epäonnesta – joukkue ei ole pelannut aivan niin huonosti, kuin tulosrivistä voisi päätellä.

HIFK pelasi HJK:ta vastaan hyvän pelin, ja hävisi Stadin derbyn niukasti 0-1. Joaquin Gómezin suurimpana haasteena on tällä hetkellä kokoonpano erityisesti puolustuksen suhteen: Pipe Saez ja Macario Hing-Glover kärsivät pelikieltoaan. Loukkaantuneiden listalla ovat puolestaan Hannu Patronen ja Sakari Mattila. Tämän myötä uudet pelaajat saavat vastuuta ja peliminuutteja vyölleen.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFK:n kokoonpano-ongelmista huolimatta joukkue on ollut kentällä positiivinen ilmestys. Se lähtee sunnuntain otteluunkin suosikkina, vaikka vieraspeli saarella ei ole ikinä helppo nakki. Vetosuositus matsiin on HIFK voittaa ottelun kertoimella 2,36.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS