EM-kisat
Italia – Englanti / spesiaalivedot
Sunnuntai 11.07. klo 22:00

Jännitys kasvaa EM-finaalia odotellessa, ja lisäjännitystä itse otteluun voidaan hakea spesiaalivetojen kautta. Tämän kaliiberin otteluista löytyy vetoja käytännössä kaikista ottelun aikaisista tapahtumista. Otetaan näihin pari nostoa, niin finaalista löytyy aivan uusia tulokulmia.

Kuuma matsi tiedossa?

Kauden huipentuma nostaa tunteet pintaan niin kentällä kuin sen laidallakin. Vaikka peli on tärkeä, ja riskejä halutaan välttää, niin ottelusta tulee kaikella todennäköisyydellä fyysinen. Tosin on muistettava, ettei ottelun tuomitseva Björn Kuipers ole kaikkein innokkain kortinheiluttaja.

Englanti – Italia: Veikkaa voittaja oikein jättikertoimella 50,00!

Italian taistelun yksi ruumiillistuma on Marco Verratti. Mies on molempiin suuntiin tärkeä pelaaja, on vastustajan iholla säälimättömästi, ja kerää kortteja tasaiseen tahtiin. Verratti rikkoo melko paljon, ja syyllistyy pahimmillaan kurittomuuteen. Tällä taustalla kolmen kerroin varoituksesta tuntuu hyvältä jännärivedolta ().

Paitsiot luupin alle

Yksi näppärä vetoidea voisi olla paitsioiden määrässä. Italialle tuomittiin välierässä Espanjaa vastaan peräti kahdeksan paitsiota. Vaikkei määrä tietenkään kaikissa otteluissa ole ollut lähimainkaan näin suuri, antaa se ymmärtää Italian pelityylin olevan hieman altis paitsioille.

Italia haluaa varmasti käyttää hyväkseen tehokkaita vastahyökkäyksiään Englantia vastaan. Azzurrin vahva keskikenttä pistää palloa agrella eteenpäin, ja Englannin fiksu puolustus voi ajaa hyökkäykset paitsioon. Linja on 2.5, eli kolmella Italian paitsiolla saa rahat kotiin kertoimella 2,30 ().

Suomifutiksen vetovinkit jäävät EM-finaaleista pienelle kesätauolle. Petsipappa istuu tovin laiturin nokassa ja palaa takaisin entistä suuremmalla innolla. Mukavia hellepäiviä palstan lukijoille!

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS