Lehti: Juventus yrittää hankkia Cristiano Ronaldon rinnalle ”uuden Neymarin”

© Kuva: Getty Images

Juventus etsii vahvistuksia joukkueeseensa. Viime kaudella se jäi Serie A:ssa neljänneksi ja Mestarien liigassa noutaja tuli Porton muodossa jo neljännesvälierissä vierasmaalisäännöllä. Brasilialaisen Kaio Jorgen, 19, nimi on nostettu esiin seurajohdon toimistolla.

Vaikka on yhä todennäköisempää, että AC Milanin lähentely-yritykset Jorgea kohtaan ovat tuottamassa tulosta, Juventuksen sanotaan edelleen olevan kilvassa mukana, kertoo italialaislehti Tuttosport.

Bianconerilla olisi tilaa uusille hankinnoille, jos sen ei-eurooppalaiset pelaajat löytäisivät itselleen uusia työpaikkoja.

Aikaisemmissa uutisraporteissa väitettiin, että Juventus suunnitteli Jorgen tuomista Cristiano Ronaldon, 36, rinnalle jo ennen viime kauden päättymistä.

Jorgen sopimus Santosin kanssa päättynee vuoden lopussa. Seuran puheenjohtaja Andres Rueda on myöntänyt tilanteen olevan ”monimutkainen”. Ruedan mukaan hänen ensimmäinen tavoitteensa on Jorgen puumerkin saaminen uuteen jatkosopimukseen. Hän ei haluaisi vielä myydä pelaajaansa, vaikka tälle kysyntää Euroopassa olisi.

AC Milan etsii pitkän tähtäimen korvaajaa Zlatan Ibrahimovićille, joka täyttää 40 vuotta ensi kaudella. Sky Italian mukaan seura toivoo, että se saisi houkuteltua Jorgen Milanoon talven siirtoikkunassa.

Brasilialaislupaus on mättänyt 15 maalia 75 pelaamassaan ottelussa Santosille. Viime kaudella hän pelasi uransa parasta jalkapalloa.

Häntä kutsutaan kotimaassaan jo ”uudeksi Neymariksi”. Jorge on sanonut katsoneensa tämän pelejä televisiosta olleessaan yhdeksänvuotias. Tellus ehti kiertää auringon ympäri vielä kaksi kertaa, kunnes Neymar lähti Eurooppaan.

Sekä Neymar että Jorge tekivät ensimmäiset maalinsa Copa Sao Paulossa 15-vuotiaina. Kyseessä on Brasilian arvostetuin nuorisoturnaus.

Jää tosin nähtäväksi, onko Ronaldo enää Juvessa, jos Jorge sinne tänä kesänä matkustaa. Hänelle kun useiden lehtitietojen mukaan kelpaisi ihan tämä nykyinenkin Neymar. Hän on tiettävästi jo keskustellut siirrosta Pariisiin PSG:n kanssa.