No nyt oli Kakkosessa täsmävaihto – pelaajavalmentaja vaihtoi itsensä kentälle ja puski välittömästi voittomaalin

Pelaajavalmentaja ei ole jalkapalloilussa enää niin tavanomainen juttu kuin joskus menneillä vuosikymmenillä. Pikemminkin katoava luonnonvara. Kakkosen C-lohkossa pelaavalla GBK:lla sellainen kuitenkin on. Hän on 38-vuotias Chris Corcoran, joka on pelannut GBK:ssa jo vuodesta 2011 lähtien. Vuodesta 2015 lähtien yhdysvaltalaistoppari on ollut myös kokkolalaisjoukkueen valmentaja.

Lauantaina GBK kohtasi vieraskentällä Kemi City FC:n. Ottelu eteni 0-0-numeroissa 77. minuutille saakka. Tuolloin Corcoran päätti vaihtaa kentälle itsensä, ja vain hetkeä myöhemmin – virallisesti samalla peliminuutilla – hän oli puskenut pallon kemiläisten maaliin. Melkoinen veto pelaaja-valmentajalta.

Joni Lämsä teki GBK:lle vielä toisen maalin, mutta Corcoranin osuma jäi pelin voittomaaliksi. Hänet nähtiin nyt kentän puolella toisen kerran tällä kaudella. 11.7. pelatussa ottelussa JJK:ta vastaan Corcoran hyppäsi kehiin lisäajan viime minuutilla.

Ensimmäinen maali pelaaja-valmentajana päivän suoritus ei Corcoranille suinkaan ollut, sillä hän teki kolme maalia Kakkosessa kaudella 2016 ja yhden vuonna 2017. Edellisestä maalista oli kuitenkin jo neljä vuotta, ja päivän osuma oli kieltämättä todellinen täsmäisku.

Päivän ottelu oli Kakkosen C-lohkon jumbofinaali, sillä sekä GBK että Kemi City FC majailevat putoamisviivan alla. Ennen ottelua joukkueet olivat tasapisteissä, mutta nyt GBK veti kemiläisiin kolmen pisteen kaulan.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004