Nyt se tapahtui! Pettymyksen täyteisen alkukauden pelannut KPV vaihtaa päävalmentajaa

© Kuva: Juha Tamminen

KPV:n alkukausi Ykkösessä on ollut sananmukaisesti floppi. Kokkolassa tavoiteltiin sarjanousua ennen kauden alkua, mutta jopa kamppailu ”ynnä muut” -sijoista on jäänyt näennäiseksi.

Eroa sarjataulukon toiseksi viimeiseen joukkueeseen Klubi 04:ään on kolme pistettä. Maaliero on kahdeksan pykälää pakkasella, kun 12 joukkueesta vain kolme on päästänyt enemmän maaleja kuin tehnyt.

Lauantain tappio VPS:lle oli kaiketi liikaa, ja KPV:n seurajohto oli pakotettu reagoimaan asioiden ankeaan tilaan. Keskipohjalainen seura tiedotti kuusi tuntia sitten, että päävalmentaja Niko Kalliokoski on vapautettu tehtävistään, ja hänen tilalleen astuu Niklas Widjeskog, jolle sälytetään vetovastuu loppukaudeksi.

– Uskon vahvasti että tämä joukkue kääntää kelkan ja pääsee nopeasti voittojen tielle, Widjeskog avasi. Hän on ollut mukana Pallo-Veikkojen valmennuksessa viime joulukuusta lähtien.

Nykyistä työpaikkaansa ennen kruunupyyläinen toimi TUS:ssa sekä Jarossa.

Kalliokoski jatkaa edelleen KPV:n listoilla muussa roolissa. Miesten edustusta hän ehti valmentamaan noin vuoden ennen potkujaan.

– Kalliokosken vuosien saatossa antama panos seuralle on valtaisa, ja vastoinkäymisistä huolimatta koko seura ja ympärillä oleva kokkolalainen jalkapalloväki saa olla miehelle kiitollinen, kiitteli seura hänen ”vihreää sydäntään”.

Ensimmäinen mahdollisuus kurssin kääntämiseen tarjoutuu keskiviikkona, jolloin KPV matkustaa Oulunkylään, Pohjois-Helsingin lähiöseuran Gnistanin vieraaksi. Ricardo Duarten luotsaama joukkio porskuttaa vakuuttavasti sarjakärjessä.


Jamaika – Meksiko | Jamaika venyy! ⭐️⭐️½