EM-kisojen puolivälierät potkaistaan käyntiin tänään perjantaina. Jäljellä on enää kahdeksan parasta maata, ja kisojen loppuhuipennus lähestyy vääjäämättä.

Kisat ovat tarjonneet monia yllätyksiä. Neljännesvälieristä kotimatkalle lähtivät hallitseva maailmanmestari Ranska, hallitseva Euroopan mestari Portugali, kestomenestyjä Saksa ja nimekäs Hollanti.

Useamman suurmaan pudotessa jo ennen puolivälieriä, on peliyhtiö NordicBet nostanut suurimmaksi mestarisuosikiksi Englannin.

Puolivälierissä Ukrainan kohtaava Englanti saa EM-kisojen voitosta kertoimen 3.00. Mahdollisen välierä ja finaaliottelun se saa pelata kotikentällään Wembleyllä.

Kakkossuosikiksi vedonlyöntikertoimissa nousee Espanja. Luis Enriquen luotsaama ryhmä aloitti kisat kehnosti, mutta on tehnyt yhteensä peräti kymmenen maalia kahdessa viimeisimmässä ottelussa. Espanjan mestaruus palauttaa rahat nelinkertaisesti.

Italian mestaruuskerroin on kolmanneksi pienin, 4.75. Sen puolivälierävastus Belgia saa varsin hulppean voittokertoimen, 8.00.

Avausottelunsa Huuhkajille hävinnyt Tanska on parantanut huimasti peliesityksiään kisojen edetessä ja noussut mustaksi hevoseksi. NordicBet on reagoinut Tanskan hyvään vireeseen, eikä uskalla antaa sille isompaa voittokerrointa kuin 11.00.

Sveitsin tai Tšekin yllätysvoitot palauttaisivat rahat takaisin 27-kertaisesti, ja Ukraina peräti 35-kertaisesti.

Kertoimet: Euro 2020 Voittaja

Englanti 3.00
Espanja 4.00
Italia 4.75
Belgia 8.00
Tanska 11.00
Sveitsi 27.00
Tšekki 27.00
Ukraina 35.00

Lähde: NordicBetin tiedote