Alfredo Morelos on ollut siirtohuhujen kohteena jo yli vuoden ajan.

Viime kesänä Lille oli hyvin kiinnostunut Morelosista, mutta Rangers ei hyväksynyt saamaansa tarjousta ja kolumbialaiskärki jäi Skotlantiin.

Tänä kesänä Porto on iskenyt silmänsä Copa Américassa maataan edustaneeseen Morelosiin.

Morelosin kanssa Rangersissa pelannut entinen Porto-kapteeni Bruno Alves otti kantaa hyökkääjän mahdolliseen Porto-siirtoon. Alvesin mielestä Morelosin arvo on jopa 23 miljoonaa euroa. Viimeisimpien huhujen mukaan Porto suostuisi maksamaan hänestä noin 12-15 miljoonaa euroa.

HJK saa tiettävästi noin kymmenen prosenttia Morelosin siirtosummasta itselleen. Morelos edusti HJK:ta vuosina 2016-17. Rangers maksoi hänestä noin miljoona euroa HJK:lle.

– Ottaen huomioon hänen taitonsa ja maalimäärät viime vuosina, sanoisin, ettei 20 miljoonaa puntaa (noin 23 miljoonaa euroa) ole paljon Morelosista. Se on toki suuri summa Portolle, mutta sinun on maksettava, jos haluat laatua. Morelos on laadukas pelaaja ja hän pelaa Kolumbian A-maajoukkueessa. En tiedä, haluaako Morelos siirtyä, mutta mielestäni hän on tuon summan arvoinen, Alves totesi Daily Recordille.

– Kukaan Portosta ei ole kysynyt minulta hänestä, mutta se on hyvin hieno seura jalkapalloilijalle. Morelos on pelannut todella hyvin Skotlannissa. On selvää, että hän pitää Skotlannista, Alves muistutti.

Lähde: Record