Lillen Ligue 1 -mestaruuteen luotsannut Christophe Galtier on tätä nykyä OGC Nicen valmentaja. Toimittaja Fabrizio Romanon mukaan hän on naaraamassa Rivieralle kovan luokan kalaa, laituri Justin Kluivertin muodossa.

22-vuotias hollantilainen on ollut AS Roman kirjoilla vuodesta 2018, pelaten välillä lainalla RB Leipzigissa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Justin Kluivert is now close to join OGC Nice from AS Roma. Christophe Galtier is pushing directly with the Dutch winger - the two clubs are set to reach an agreement. Deal at final stages. 🇳🇱 #OGCNice #ASRoma

Nizzassa osataan arvostaa menneiden vuosikymmenten isoja nimiä; seuran edustusryhmää valmensi kesästä 2018 viime joulukuuhun saakka Patrick Vieira. Hänen etunimikaimansa on siis nyt tuloillaan olevan Kluivertin melko maineikas isä.