Ruotsin EM-vahdin siirto Ranskan mestariseuraan kaatui viime metreillä – AS Romassa näkymät tukossa

© Kuva: Getty Images

Ruotsalaismaalivahti Robin Olsen on ollut AS Roman kirjoilla vuodesta 2018. Nyt viime kauden lainalla Evertonissa viettänyt 31-vuotias on kuitenkin muuton edessä. José Mourinhon tultua roomalaisten valmentajaksi, yksi merkittävimmistä seuraan saapuneista uusista hankinnoista oli Wolverhamptonista hankittu maalivahti Rui Patrício, jonka paikasta ykköstorjujana ei liene epäselvyyttä.

Olsenilla oli kisojen jälkimainigeissa tiettävästi ottajia monella suunnalla. Valinta näytti kohdistuvat Ranskan mestariseura Lilleen, jonka veräjältä puolestaan Mike Maignan lähti AC Milaniin. Tämä siirto tyrehtyi aivan kalkkiviivoilla, Football-Italian mukaan siihen että Roma halusi myydä Olsenin suoralla kaupalla, kun tass Lille olisi halunnut siirron olevan laina osto-optiolla.

Koska muualla on myös tapahtunut liikkeitä maalivahtisiirtojen suhteen, ei Olsenilla enää olekaan loputtomasti vaihtoehtoja. Viimeisin esiin noussut suunta on edelleen Ranskassa; Rennesin joukkueessa. Seura sijoittui Ligue 1:ssa viime vuonna kuudenneksi.

Olsen on Malmö FF:n kasvatti, ja ehti ennen Italiaan siirtymistä pelata muun muassa Kreikan PAOK:ssa ja FC Kööpenhaminassa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004