EM-kisat
Ukraina – Englanti
Lauantai 03.07. klo 22:00

Englanti joutuu puolivälieriin siirtymään Roomaan, jossa vastaan tulee Ruotsin dramaattisella viime hetken jatkoaikamaalilla tiputtanut Ukraina. Englanti puolestaan jatkaa ainoana joukkueena, jolle ei ole kisoissa tehty vielä yhtään maalia. Kevyehkön kaavion siivittämä Englanti on nyt todella makeassa paikassa – mutta Ukrainaa ei sovi aliarvioida.

Ukraina ei todellakaan ole edennyt puolivälieriin mitenkään loistokkaalla tavalla, mutta Andrei Shevtshenkon suojattien sitkeyttä on pakko ihailla. Joukkue oli ajoittain Ruotsin kanssa vaikeuksissa, mutta teki miesylivoimalla voittomaalin, kun kaikki jo pohtivat, ketä valmentajat laittavat vetämään rankkareita. Artem Besedin loukkaantui pahasti, eikä pelaa hetkeen jalkapalloa. Andrei Yarmolenko ei viimeksi näyttänyt tuoreelta vaihtoon nilkuttaessaan, mutta todennäköisesti elintärkeä dynamo saadaan peliin mukaan.

Englanti on loistamatta edennyt tähän vaiheeseen, mutta joukkueen varmuutta alaspäin on pakko ihailla. Gareth Southgaten varmisteleva taktiikka ei tee otteluista klassikoita, mutta nyt mennään tiukasti tulos edellä. Kisat varjojen mailla vaeltanut Harry Kane sai Saksaa vastaan maalitilinsä auki. Jack Grealishin rooli on ollut vaihtomiehenä, ja miehen tultua kentälle Englannin peli on saanut yhden lisävaihteen.

Lyö vetoa ottelusta:

Ei olisi mikään ihme, jos tässäkin pelissä otettaisiin tempo pois ja maalimäärä jäisi alas. Markkinatkin tätä hieman uumoilevat, mutta underissa on silti positiivista odotusarvoa. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,75.

LYÖ VETO ILLA