Veikkausliigatähden unelmasta totta – siirto Hollantiin sai sinettinsä!

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan maalipörssin kärjessä majaileva Jasin Assehnoun, 22, siirtyy hollantilaisseura FC Emmeniin.

FC Lahdessa edelliset kolme vuotta pelannut Assehnoun allekirjoitti Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan seuran kanssa kesään 2022 asti ulottuvan sopimuksen, johon sisältyy optio yhdestä lisävuodesta.

Huuhkajissa toukokuussa debytoinut Assehnoun teki viime kaudella komeat yhdeksän osumaa Veikkausliigassa. Tällä kaudella maalitahti sen kuin vain kiihtyi, sillä hyökkääjälupaus laukoi komeat viisi maalia kymmenessä ottelussa.

– Olen tehnyt paljon töitä sen eteen, että pääsen lähemmäs unelmiani [siirto ulkomaille]. Onneksi se on tuottanut tulosta. Pitää vain jatkaa työntekoa ja toivottavasti pääsen siihen potentiaaliin, joka on mahdollinen, Assehnoun kertoi maanantaina Ruudulle toistaiseksi viimeisen veikkausliigaottelunsa jälkeen.

Hollannin pääsarjasta viime kauden päätteeksi pudonnut FC Emmen aloittaa sarjakautensa 6. elokuuta. Sitä ennen joukkue pelaa vielä kaksi harjoitusottelua.