Konferenssiliiga
Vorskla Poltava – KuPS
Torstai 29.07. klo 19:00

KuPS äityi avausottelussa Vorskla Poltavaa vastaan kovaan taisteluun, joka palkittiin viime hetken tasoitusmaalilla. Vieraissa Ukrainan maaperällä haaste on toki entistä kovempi, ja kuopiolaisten menestys vaatii optimaalista onnistumista. Ukrainalaisvastus on vahva, ja sillä on suhteellisen tuorettakin kokemusta Eurooppa-liigan lohkovaiheesta.

Kuopiossa Vorskla oli alussa hieman housut kintuissa, ja KuPS ehti mennä johtoon ennen vieraiden heräämistä. Vorskla ehti näyttämään voimaansa, ja meni 55. minuutilla jo johtoon. Sitkeä KuPS loi tappioasemassa maalipaikkoja, ja aivan ottelun loppuhetkillä yritys palkittiin, kun Diogo Tomas tasoitti ottelun kovan rallin jälkeen. Tasoitusmaali kohensi KuPSin asemia toiseen otteluun merkittävästi, sillä vieraskentällä on aina omat haasteensa – luonnonnurmisesta pelialustasta lähtien.

Ukrainalaisten luokka ja rutiinitaso ovat tämänkaltaisiin otteluihin korkeammalla tasolla. Joukkueen pelaajamateriaali on laadukas ja se tekee kollektiivisesti oikeita asioita pallon kanssa. Joukkueelle voi hieman antaa pyyhkeitä passiivisesta pelaamisesta johtoasemassa – se antoi tässä suhteessa KuPSille mahdollisuuden päästä peliin mukaan. Tosin Simo Valakarille on annettava tunnustusta toimivan pelisuunnitelman luomisesta – kotiläksyt oli tehty ja niin ne on varmasti tehty myös ennen tätä iltaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikesta huolimatta Vorsklaa on pidettävä suosikkina. Tarjoukset kotivoitosta nostavat sen verran kulmakarvoja, että vetosuosituskin on helppo antaa: Vorskla Poltava voittaa ottelun kertoimella 2,00.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO