Nyt se on virallista. Real Madrid on julkistanut ranskalaisen Eduardo Camavingan siirron. Camavinga, 18, irtoaa Rennesistä tiettävästi noin 30 miljoonalla eurolla. Camavingan edellistä sopimusta oli jäljellä enää vuosi. Realissa hänen on tarkoitus viettää seuraavat kuusi kautta.

Camavingan sainaus tuli niin sanotusti puun takaa. Samalla kun journalistit keskittyivät Paris Saint-Germainissa pelaavan Kylian Mbappén siirtosaagaan, Canal Plus France raportoi, että Realin ja Rennesin väliset neuvottelut olivat pitkällä. Hiljattain espanjalaismedia vahvisti huhut, ja tiistaina siirto virallistettiin.

Erityisesti PSG ja Manchester United olivat myös Camavingan kintereillä.

Camavinga on keskikenttäpelaaja, joka viihtyy nimenomaan keskikentän keskustassa. Voi olla, ettei hän saa vielä ensimmäisellä kaudellaan paikkaa avauskokoonpanosta.