© Kuva: Getty Images

Aston Villa – Newcastle: Puolustuksessa tilkittävää

Valioliiga
Aston Villa – Newcastle
Lauantai 21.08. klo 17:00

Valioliigan avauskierroksella nähtiin jo monta mielenkiintoista ilmiötä. Yksi näistä oli Aston Villan selviäminen Jack Grealishin jälkeen. Joukkueesta lähti Grealishin mukaan hirmuinen määrä taitoa, ja vaikka tilalle tuli laatua, kyllä miestä varmasti ikävä on. Newcastle näytti aluksi pirteältä West Hamin isäntänä, mutta arki koitti joukkueelle pian.

Vaikka Watfordia voi sanoa avauspelissä onnekkaaksi, kävi ottelussa selväksi, ettei Villan puolustus ole valmis näihin kekkereihin. Watford oli pahimmillaan jo kolmen maalin karkumatkalla, ja Villan kiri alkoi auttamatta liian myöhään. Leon Bailey piristi vaihdosta tultuaan isäntien peliä, muttei todennäköisesti nouse vielä avaukseen. Poissaolijoita Dean Smithin harmina on kourallinen, ja muutenkin kokoonpanossa on miettimistä kehnon avauksen jälkeen.

Newcastle näytti viime viikonloppuna pirteältä, ja etenkin Allan Saint-Maximin on kiemuroineen ilo silmälle. Isäntien lailla Newcastlen puolustus oli aivan liian höveli, ja Hammers pääsi ratkaisemaan ottelun edukseen toisen jakson alussa. Jonjo Shelvey liittyi vemppakööriin viime ottelussa, joten Steve Bruce on pakotettu tekemään muutoksia keskikentälle.

Lyö vetoa ottelusta:

Verkko naukui molempien joukkueiden avausottelussa useaan otteeseen, ja myös tämä matsi on lähtökohtaisesti runsasmaalinen. Otetaan tämän puolesta kannanotto vedoissakin: vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,74.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.