Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri sanoo, että hänen joukkueensa ei voi jäädä ikävöimään Cristiano Ronaldoa, joka siirtyi pari päivää sitten entiseen seuraansa Manchester Unitediin.

Portugalilaistähti Ronaldo, 36, edusti Juventusta kolmen vuoden ajan pelaten seurassa 134 ottelua, joissa hän teki yhteensä 101 maalia ja syötti 22. Hän oli torinolaisten paras maalintekijä jokaisella kaudellaan, mutta Ronaldo oli tiettävästi tyytymätön Juventuksessa jo pitkään ennen lähtöään.

[readmore from=Ronaldo-Cristiano]

Lauantaina Juventus pelasi ensimmäisen ottelunsa Ronaldon siirron jälkeen ja hävisi heti sarjanousija Empolille 0-1 kotikentällään Serie A:ssa.

– Cristiano vietti kolme vuotta Juventuksessa. Hän teki maaleja, missä hän on todella hyvä. Hän on poikkeuksellinen pelaaja, mutta me emme voi ajatella Ronaldoa enää, kommentoi Allegri DAZN:n haastattelussa.

– Minulla on hyvä joukkue. Meidän on vain yksinkertaisesti ymmärrettävä, että me emme voi dominoida jokaista ottelua. Meidän on lyötävä voimamme yhteen. Tästä on apua meille tulevaisuudessa.

Empolin päävalmentaja Aurelio Andreazzoli oli ylpeä omiensa esityksestä.

– Minä sanoin jätkille, että se (Juventuksen voittaminen) on mahdollista. Nyt he ovat nähneet, että se on mahdollista.

– Me olemme kaikki samanlaisia: meillä on kaksi jalkaa, kaksi kättä ja sydän. Se on mahdollista, ja tämän me viemme tänään kotiin mukanamme, kolmen pisteen lisäksi.

– Sanoin, että tämä on ilta, josta voimme kertoa lapsenlapsillemme. Eikä pelkästään tuloksesta, vaan mahtavasta esityksestä näitä mestareita vastaan. Sanoin, että ”älkäämme hukatko tätä mahdollisuutta, tämä on lahja meille itsellemme”.