HJK:ssa vietetään tänään tuplasynttäreitä. Päivänsankarit ovat vieläpä samasta perheestä, sillä veljekset Riku ja Roope Riski täyttävät tänään vuosia – Riku 32 ja Roope 30 vuotta.

HJK:n Twitter-vastaavalle hyökkääjäveljesten onnitteleminen tuotti hupaisia hankaluuksia. Ensimmäisessä twiitissä kerrottiin numerolla 32 Roopen syntymäpäivästä, mutta onnittelut osoitettiin kuitenkin Rikulle – sekä hänen omansa että veljensä merkkipäivän johdosta. Toisella yrityksellä saatiin jo numero oikein, mutta edelleen Roopen onnittelut ohjattiin Rikulle. Vihdoin kolmas kerta sanoi toden, ja Roopekin sai onnittelunsa.

Kuvakaappaukset HJK:n ripeästi poistamista twiiteistä postasi Twitteriin Daniel Rantanen. Rantanenkin oli lopulta ymmärtäväinen ja kirjoitti saagan päätteeksi näin:

– Maanantai 9:20 ja tuplasynttärit veljeksillä. Ei siis olla liian tuomitsevia.

Daniel Rantanen

@RantanenDaniel

Daniel Rantanen

@RantanenDaniel
Kaikki hauskuus loppuu aikanaan. Roope on onniteltu!
Maanantai 09:20 ja tuplasynttärit veljeksillä. Ei siis olla liian tuomitsevia

Roope ja Riku Riski ovat olleet HJK:n kantavia voimia tälläkin kaudella. Veikkausliigassa Roope Riski on tehnyt neljä maalia ja syöttänyt yhden, ja Riku puolestaan tehnyt yhden ja syöttänyt kolme maalia. Europeleissä Roope Riskin saldo on seitsemän maalia ja kaksi maalisyöttöä, ja Rikun kaksi maalia ja yksi maalisyöttö.

Kun HJK eteni viime viikolla Eurooppa-liigan playoff-kierrokselle kaadettuaan toisessa osaottelussa Neftchi Bakun 3-0, vastasivat Riskit kaikista ottelun maaleista.

Myös SuomiFutis onnittelee Riku ja Roope Riskiä syntymäpäiviensä johdosta.