FC Interin luottopelaajan huhutaan siirtyvän Ranskaan – ei kokoonpanossa maanantaina

© Kuva: Juha Tamminen

Kun FC Inter kohtasi maanantaina Veikkausliigassa kotikentällään Hongan (lopputulos 2-2), ei kokoonpanossa nähty luottotoppari Rick Kettingiä. Vaikka Inter ei olekaan Kettingin poissaolon syytä kertonut, arvailee ranskalainen Les Violets -sivusto, että syynä voivat olla siirtoaikeet. Les Violets keskittyy Ligue 2 -seura Toulouseen koskeviin uutisiin.

Sivusto kertoo, että Toulousen puheenjohtaja Damien Comolli etsii joukkueeseen aktiivisesti uutta topparia. Les Violets kertoo Toulousen olleen tällä asialla yhteydessä 25-vuotiaaseen Kettingiin. Tietojensa se kertoo perustuvan ”suomalaislähteisiin”.

188-senttinen Ketting on pelannut tällä kaudella 11 veikkausliigaottelua. Kaikkiaan hänellä on pelattuna 61 ottelua (6 maalia) Veikkausliigassa, yksi IFK Mariehamnissa ja toistaiseksi noin puolitoista Interissä. Viime kauden päätteeksi Ketting valittiin sarjan tähdistöjoukkueeseen. Hollantilaisen sopimus Interin kanssa ulottuu tämän kauden loppuun.

Toulousessa pelaa nuori suomalainen Naatan Skyttä, joten Veikkausliigaa seurassa on selvästi seurattu tarkkaan.