Huuhkajien keskikentän tukipilari Glen Kamara on jälleen valioliigahuhujen pyörteissä. Rangersissa kunnolla läpilyönyttä Kamaraa on viety Valioliigaan jo pidempään, mutta missään aiemmissa siirtoikkunoissa muutto ei ole toteutunut. Nyt kulisseissa kuitenkin kuhisee, jos TEAMtalkin sisäpiiritietoja on uskominen.

TEAMtalk kertoo, että Rangers pyrkii sitouttamaan Kamaran seuraan uudella pitkällä sopimuksella, ja on myös toiveikas sopimuksen syntymisen suhteen. Kamara on kuitenkin myös merkitty mies monen Englannin valioliigaseuran listoilla, kun siirtoikkuna on auki vielä kuusi päivää.

TEAMtalk listaa 25-vuotiaasta Kamarasta kiinnostuneiksi valioliigaseuroiksi, Newcastlen, Kamaran vanhan seuran Arsenalin, West Hamin, Leedsin ja Wolverhamptonin. Erityisesti se keskittyy jutussaan Newcastleen.

Newcastlen manageri Steve Bruce totesi tiistaina, että pysyviä pelaajasiirtoja seura tuskin pystyy nyt tekemään tiukan budjettinsa takia. Lainasiirtokin onnistunee hänen mukaansa vain, jos joku muu pelaaja poistuu seurasta.

– Jos hankimme jonkun lainalle, hänelle on tilaa kokoonpanossa vain, jos joku muu lähtee. Olemme taloudellisesti vaikeassa tilanteessa, Bruce kommentoi.

– Jos voimme hankkia jonkun meitä auttamaan pystyvän pelaajan lainalle, yritämme tehdä niin. Työtä on vielä tehtävänä, mutta kesä on ollut vaikea kaikille seuroille. En ole koskaan nähnyt näin monilla seuroilla olevan näin hiljaista ja vaikeaa taloudellisesti.

[readmore from=Kamara-Glen]

TEAMtalkin mukaan Kamaran hankinta – mahdollisesti lainalle – voisi onnistua, jos Newcastle luopuu keskikenttäpelaaja Isaac Haydenista. Hayden teki viime kauden lopulla jatkosopimuksen, mutta Watford tavoittelee häntä tosissaan. Jos riittävän iso tarjous tulee, voisi Newcastle Haydenin myydä, ja saada siten Kamaralle kaipaamansa tilan.

Newcastlen kerrotaan tehneen Kamaran suhteen huolellista ja perusteellista työtä, eikä tarjousta siirtoikkunan viime metreillä voida sulkea ulos laskuista.