© Kuva: Juha Tamminen

HJK – Fenerbahce: Klubi takaa-ajossa

Eurooppa-liiga
HJK – Fenerbahce
Torstai 26.08. klo 19:00

HJK pelasi Istanbulissa hienon jalkapallo-ottelun, eikä sen taistelu Eurooppa-liigan lohkopaikasta ole missään nimessä ohi. Fenerbahce on luonnollisesti edelleen joukkueista vahvempi ja tulee vierasotteluunkin suosikkina, mutta onnistuessaan Klubi tulee haastamaan turkkilaiset kotona. Yleisöä otteluun saadaan ottaa 5000, joten kunnon kotietuakin on ilmassa. Sitä lisää myös turkkilaisille eksoottisempi tekonurmi.

Mitä? HJK:n kerroin 50.00!!!

Klubilta on alkanut otteluruuhkan myötä tippumaan pelaajia sairastuvalle, ja näitä tilanteita varten joukkueella on niin laaja penkki. Maanantain ottelussa FC Lahtea vastaan Toni Koskela säästeli avainpelaajiaan – joukkueelle olisi kieltämättä ollut eduksi, jos ottelu olisi pelattu jo sunnuntaina. Myös maanantaina loukkaantui useampikin pelaaja – joskin nämä poissaolot iskevät enemmän leveyteen kuin torstain oletettuun avauskokoonpanoon. Klubin viikko on iso, sillä sunnuntaina odottaa tärkeä Veikkausliigan ottelu KuPSia vastaan.

Myös Fenerbahcella alkaa olla loukkaantumisista harmeja. Aiempien loukkien lisäksi Klubia vastaan kokoonpanosta putosivat Filip Novak sekä Irfan Kahveci. Ainakin puolustuksessa joudutaan siis tekemään ylimääräistä jumppaa, jotta joka pelipaikalla on mies. Viikonloppuna Turkin liigassa kaatui Antalyaspor lukemin 2-0, mutta mitenkään erikseen vakuuttamatta. Fener on kuitenkin laatujoukkue, se on pakko muistaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla Klubille tuntuu virranneen rahallista kannatusta yllin kyllin, ja pikkuhiljaa vastapeli tähän alkaa kiinnostaa. Vierailla on tulivoimaa rankaista, jos Klubi jättää yhtään tiloja tasoitusta hakiessaan. Niinpä otetaan vierasvoittoa vetoihin: Fenerbahce voittaa ottelun kertoimella 2,20.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.