Huuhkajien toppari puski avausmaalinsa Ekstraklassa – katso tästä tyylinäyte

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen EM-kisajoukkueeseen kesällä kuulunut Robert Ivanov on tehnyt ensimmäisen maalinsa Puolan pääsarjassa Ekstraklasassa. Ivanov teki joukkueelleen Warta Poznanille 1-1-tasoituksen kauden 2021-2022 toisen kierroksen ottelussa Pogon Szczeniä vastaan. Ottelu myös päättyi näihin numeroihin.

Kauden toinen tasapeli oli Warta Poznanille sikäli hieno saavutus, että se pelasi yhden miehen alivoimalla 11. minuutilta lähtien. Lukasz Tralka ajettiin tuolloin suoralla punaisella ulos, ja tilanteesta seuranneesta rangaistuspotkusta Pogon Szczecin siirtyi 1-0-johtoon.

Ivanovin maalin voi nähdä allaolevasta klipistä. Warta Poznanin pitkä sivurajaheitto pomppi läpi koko rangaistusalueen maalin edustalle unohdetulle Ivanoville, ja 28-vuotias suomalainen puski pallon takanurkkaan.

Ivanov pelasi viime kaudella Warta Poznanin joukkueessa 22 Ekstraklasa-ottelua, jo tuolloin erittäin suuressa roolissa. Tehomerkintöjä hän ei kuitenkaan viime kaudella saanut, ja tilastoihin kirjattiin vain kolme varoitusta.

Varoituksen Ivanov sai myös tänään, mutta yleisesti ottaen hän pelasi erittäin hyvän ottelun. Maalinsa lisäksi Ivanov myös putsasi kerran pallon pois maaliviivalta. Useampikin puolalaistoimittaja Twitterissä kehui suomalaisen varmoja otteita Warta Poznanin puolustuksessa, ja Maciej Luczakin mielestä hän on jo noussut Ekstraklasan parhaiden puolustajien joukkoon.

Illan vastustaja Pogon Szczecinkin riveissä pelasi viime kaudella suomalaispelaaja, laitahyökkääjä Santeri Hostikka. Puolalaislehti Sport kuitenkin kertoi sivuillaan kesäkuun puolivälissä Hostikalle ilmoitetun, ettei hänelle ole käyttöä Pogon Szczecinin edustusjoukkueessa. Hostikalle on etsitty uutta seuraa ja mikäli sellaista ei löydy, jatkuvat hänen pelinsä Pogonin reservijoukkueessa. Se pelaa Puolan neljännellä sarjatasolla.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004