Italialaissivusto: Huuhkajien Onni Valakari on AC Milanin kiikarissa – myös toinen suurseura tarkkailee

© Kuva: Juha Tamminen

Italialainen Calciomercato-sivusto kertoo, että maan suurseuroihin lukeutuva AC Milan on kiinnostunut Huuhkajien keskikenttäpelaajasta Onni Valakarista.

Valakari, 22, edustaa parhaillaan Kyproksen pääsarjaseuraa Pafosia, jossa hänellä on sopimus kesään 2023 saakka. Käpylän Pallon kasvatti on pelannut Pafosissa 43 ottelua tehden niissä yhteensä 18 maalia ja syöttäen kahdeksan.

Suomen A-maajoukkueessa Valakari debytoi näyttävästi viime marraskuussa, kun Huuhkajat kaatoi hallitsevan maailmanmestarin Ranskan 2-0 vieraskentällä ystävyysottelussa. Valakari vastasi puolen tunnin kohdalla Suomen toisesta osumasta tykittämällä pallon rangaistusalueen ulkopuolelta verkkoon. Sittemmin Valakarille on kertynyt neljä A-maaottelua lisää. Hän oli mukana myös tämän kesän EM-kisoissa, muttei päässyt kentälle.

Calciomercato-sivuston mukaan myös Itävallan hallitseva mestari Red Bull Salzburg tarkkailee Valakaria, jonka potentiaaliseksi siirtosummaksi kerrotaan neljä miljoonaa euroa.