FC Hongan hyökkääjä Juan Alegría on lähellä siirtoa Skotlannin suurseura Rangersiin, kertoo The Athletic. Arvostetun sivuston mukaan seurat ovat päässeet sopuun ”kuusinumeroisesta” siirtosummasta.

Kolumbialainen Alegría, 19, on tiettävästi parhaillaan Skotlannissa viimeistelemässä siirtoaan. Hän oli lähellä siirtyä Rangersiin jo tammikuussa, mutta tämä kesä todettiin lopulta paremmaksi ajankohdaksi.

Alegría liittyi Hongan riveihin viime syksynä Deportes Tolimasta, jossa hänen sopimuksensa oli päättynyt.

Kolumbialaiskärki on pelannut Hongassa 24 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kolme maalia ja syöttänyt yhden. Alegrían tilastot Suomesta eivät päätä huimaa, mutta hän herätti nuorempana useiden suurseurojen kiinnostuksen, kun hän voitti alle 15-vuotiaiden Copa Américan maalikuninkuuden kymmenellä osumalla.

Rangersissa toivotaan, että Alegríasta kehkeytyisi yhtä suuri menestystarina kuin hänen maanmiehestään Alfredo Morelosista, joka siirtyi Helsingin Jalkapalloklubista Rangersiin kesällä 2017. Morelos, 25, on pelannut skottijätin paidassa 185 ottelua tehden niissä yhteensä 95 maalia ja syöttäen 43.