Lähde: Joko Alfredo Morelos vihdoin saa ison siirtonsa? Korvaajaakin ollaan värväämässä Veikkausliigasta

© Kuva: Juha Tamminen

HJK:ssa vuosina 2016 ja 2017 läjäpäin maaleja mättänyt Alfredo Morelos on leikitellyt vastustajilla Skotlannin Valioliigassa siitä lähtien, kun hän siirtyi kesällä 2017 suurseura Rangersiin. Kolumbialainen on tehnyt Rangersille 182 kilpailullisessa ottelussa komeat 94 maalia.

25-vuotiaan Kolumbian maajoukkueeseenkin nousseen hyökkääjän siirrosta vielä isompiin ympyröihin on supistu jo vuosia, mutta vieläkään siirto ei ole toteutunut. Siirtoikkuna on kuitenkin vielä auki lähes kuukauden, ja alkaa näyttää jo vähän siltä, että Morelosin siirto voisi vihdoin tänä vuonna tapahtua. Huhuissa on aiemmin mainittu muun muassa Portugalin suurseura Porto.

Brittilehti Daily Record mainitsi maanantaisessa jutussaan, että Morelosin korvaaja voisi tulla hänen tapaansa Veikkausliigasta. Kyseessä on ”Búfalon” maanmies, Hongan hyökkääjä Juan Alegria. Daily Record nimittää Alegriaa ”Rangersin pitkäaikaiseksi tavoitteeksi”.

Rangersin kerrotaan yrittäneen Alegrian hankintaa jo tammikuussa, mutta Brexit-hankaluudet mutkistivat siirtoa. Nyt Rangers toivoo saavansa vihreää valoa Kolumbian nuorisomaajoukkuepelaajan hankinnalle.

Lehden mukaan Honka on aina ollut tietoinen siitä, että Alegriaa odottavat vielä Veikkausliigaa suuremmat ympyrät. Espoolaisten uskotaan olevan valmiita hyökkääjästään luopumaan, nyt kun europelitkin ovat Hongan osalta ohi.

Juan Alegria siirtyi Honkaan kotimaansa Deportes Tolimasta viime vuonna. Kesäkuussa 19 vuotta täyttänyt kolumbialainen on pelannut Veikkausliigassa 15 ottelua. Tilastoihin on kirjattu yksi maalisyöttö. Suomen Cupissa Alegria on onnistunut myös kerran maalinteossa.

Rangers kohtaa tiistai-iltana Mestarien liigan karsinnoissa vieraskentällä Malmön. Kentällä nähtäneen suomalaispelaajien kohtaaminen, sillä Rangersissa pelaa Glen Kamara ja Malmössä Niklas Moisander. Morelos ei Rangersin mukana Ruotsiin matkustanut, sillä hän vapautui vasta äskettäin matkustuskaranteenista palattuaan Copa Américasta.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004