Lähde: Lassi Lappalaisen ura jatkuu Montrealissa – Serie A saa toistaiseksi odottaa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien EM-ryhmäänkin kuulunut Lassi Lappalainen on solminut pysyvän sopimuksen MLS-seura CF Montrealin kanssa. Näin kertoo Twitterissä TVA Sportsin toimittaja Vincent Destouches. Sopimuksen pituutta toimittaja ei kerro.

22-vuotias Lappalainen pelaa vielä kauden 2021 loppuun lainalla Serie A -seura Bolognasta, mutta tulevasta vuodenvaihteesta lähtien hän on suoraan Montrealin sopimuspelaaja, ja Serie A -yhteys katkeaa. Italia ja muut Euroopan huippusarjat saavat siis ainakin toistaiseksi odottaa, kun Lappalainen jatkaa pelejään Kanadassa.

Lappalainen teki heinäkuussa 2019 sopimuksen Bolognan kanssa, mutta hän ei ole pelannut Italiassa peliäkään, vaan mies lainattiin tuolloin välittömästi Montrealiin. Nyt takana on kaksi lainalla pelattua vuotta MLS:ssä, ja vuodenvaihteessa laina muuttuu siis pysyväksi siirroksi.

EPS:n ja HJK:n kasvatti Lappalainen on pelannut MLS:ssä nyt 35 ottelua. Niissä hän on tehnyt yhdeksän maalia ja syöttänyt yhden. Tällä kaudella hän on pelannut toistaiseksi kymmenen ottelua ilman maalimerkintöjä. Yhden osuman Lappalainen on syöttänyt.

Viime yön ottelussa Atlanta Unitedia vastaan (2-2) Lappalainen ei pelannut, sillä hän on 2-4 viikkoa sivussa loukkaantumisen takia.

Huuhkajissa Lappalainen on pelannut yhdeksän maaottelua ilman tehtyä maaleja. EM-kisoissa hän sai peliaikaa 15 minuuttia, ottelussa Venäjää vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.