Megaseurat kaupoilla? Espanjan maajoukkuepelaaja menossa sittenkin Valioliigaan

© Kuva: Getty Images

Chelsea neuvottelee parhaillaan Atlético Madridin kanssa Saúl Ñíguezin, 26, lainasiirrosta. Keskikenttäpelaajan laina kattaisi jo alkaneen kauden, ja siihen sisältyisi osto-optio. Asiasta kertoo The Athleticin David Ornstein.

Saúlin nykyinen sopimus Atletissa umpeutuu vasta kesällä 2026. Hän on aikuisurallaan edustanut Rayo Vallecanoa yhden kauden ajan 2013–14, mutta muuten hän on pelannut Atlético Madridin eri joukkueissa vuodesta 2010 lähtien.

Kaksi viime kautta Saúl on alisuorittanut. Seuraikonilla on ollut vaikeaa päästä edes avauskokoonpanoon madridilaisseurassa. Tänä kesänä Atléticon keskikentälle saapui isolla rahalla argentiinalainen Rodrigo De Paul, joka taas kilpailisi samoista minuuteista Saúlia vastaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Saúl Ñíguez sai Espanjan maajoukkueessa tasaisesti vastuuta vuosien 2016 ja 2019 välillä. Maaotteluita hänelle kertyi yhteensä 19, mutta tilanne muuttui täysin marraskuussa 2019. Saúlia ei ole tuon jälkeen nähty La Rojan paidassa, mikä voi olla yksi syy maisemanvaihdoksen hakemiselle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.