Lionel Messi on pitänyt juuri ensimmäisen lehdistötilaisuutensa Paris Saint-Germainin pelaajana. Messi oli tilaisuudessa puhujan pöydän takana yhdessä PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfin kanssa ja vastaili tunnollisesti toimittajien kysymyksiin espanjaksi.

Tilaisuuden päätteeksi Messi poseerasi Al-Khelaïfin ja urheilujohtaja Leonardon kanssa kuvaajille PSG:n pelipaitaa pidellen. Myös Messin kolme poikaa olivat sonnustautuneet PSG:n pelipaitoihin kuunnellessaan isänsä vastauksia.

Tilaisuuden päätteeksi salin takaa alkoi kuulua raivokkaita ”Messi, Messi” -huutoja, jotka saivat argentiinalaisen supertähden hymyilemään. Myös valtava ihmisjoukko stadionin ulkopuolella kannusti uutta suosikkiaan lähes taukoamatta.

Diario Olé

@DiarioOle
🇫🇷 LOS MESSI EN PARÍS 🇦🇷

🙌 Leo, acompañado por su esposa Antonela y sus hijos Thiago, Mateo y Ciro

📹 @PSG_inside

El Partidazo de COPE

@partidazocope
🇫🇷 Gritos de ‘Messi, Messi’ en la sala de prensa del Parque de los Príncipes al acabar la comparecencia

👕 Mientras, Leo Messi posa con la camiseta del @PSG_inside

📽️ @victor_nahe

Messi kertoi tilaisuudessa muun muassa Barcelonasta ja Argentiinan maajoukkueesta tuttujen pelikaverien vaikuttaneen seuravalintaansa.

– On selvää, että yksi syistä oli pukukoppi, jossa minulla on ystäviä ja tuttuja. Konkreettisesti Neymar, ja myös Ángel Di María ja Leandro Paredes. Heilläkin oli suuri merkitys siihen, että valitsin tämän paikan. Se, että minulla on ystäviä pukukopissa, helpottaa monia asioita, Messi kertoi toimittajille.

[readmore from=Messi-Lionel]

Toinen tärkeä tekijä Messin seuravalinnalle oli ehdottomasti PSG:n huippulaadukas joukkue ja mahdollisuus voittaa pokaaleja.

– Kun katson PSG:n kokoonpanoa, toivo herää, sillä huomaan, että voin yltää haluamiini tavoitteisiin. Unelmani ja suuri päämääräni on voittaa jälleen Mestarien liiga ja luulen päätyneeni oikeaan joukkueeseen onnistuakseni siinä, Messi hekumoi.

Lähteet: Sport ja Cope