”Miksi aina Balotelli?” – Kulttihyökkääjä tulistui ja mottasi vaihtopenkillä pelikaveriaan

© Kuva: Getty Images

Valioliigan ja Serie A:n huippuseuroista tuttu Mario Balotelli teki tänä kesänä uuden aluevaltauksen, kun hän siirtyi jatkamaan uraansa Turkin Superliigan Adana Demirsporiin. Adana Demirsporista tuli 31-vuotiaalle italialaiselle jo viides seura vajaan kolmen vuoden sisällä.

Balotelli debytoi uudessa seurassaan kaksi viikkoa sitten. Perjantaina oli vuorossa miehen kolmas virallinen ottelu Adana Demirsporissa, kun vieraaksi saapui Konyaspor. Balotellin ottelu kesti kuitenkin vain 56 minuuttia ennen kuin hänet kutsuttiin vaihtoon.

Valmentaja Samet Aybaba päätti, että Balotellin oli aika tehdä tilaa Okwuchukwu Francis Ezehille. 36 A-maaottelua pelannut ”Super-Mario” ei pitänyt ratkaista lainkaan. Balotelli raivosi vaihtopenkillä sekä joukkuetovereilleen että valmentajalle ja paiskoi säärisuojiaan maahan. Erikoisin temppu kiukunpuuskassa kuitenkin oli, kun Balotelli mottasi vieressä istunutta oman joukkueen vaihtopelaajaa nyrkillä olkapäähän. Kyseinen pelaaja suhtautui tekoon kuitenkin ilmeettömän rauhallisesti.

Ottelu oli vaihdon hetkellä tilanteessa 0-0, ja päättyi numeroihin 1-1. Adana Demirsporin pistesaldo kolmen kierroksen jälkeen on kaksi pistettä.

Balotelli on pelannut aiemmin muun muassa Manchester Cityssä, Liverpoolissa, Internazionalessa, AC Milanissa ja Nicessä. Hän voitti vuonna 2010 Golden Boy -palkinnon ja tuli vuonna 2012 nimetyksi EM-kisojen tähdistöjoukkueeseen.

Kolme kertaa Serie A:n, kerran Valioliigan ja kerran Mestarien liigan voittaneen Balotellin elämän ja jalkapallouran varrelle on mahtunut monenlaista kommellusta. Yllä olevan twiitin lausahdus viittaakin Balotellin vuosia sitten itseironisesti käyttämään ”Miksi aina minä ” -tekstillä varustettuun T-paitaan.

Lähde: Liverpool Echo


QPR – Swansea | ”Ärrät” vetoideana! ⭐️⭐️½