Mahdollinen jättisiirto saattaa nytkähtää pian eteenpäin, sillä brittimedian mukaan Aston Villan pelintekijä Jack Grealish on palannut lomilta ja aikoo tavata seurapomot tänään.

Daily Star -lehden mukaan 25-vuotiaan Grealishin odotetaan kertovan näille, että hän haluaa jättää seuran ja siirtyä Manchester Cityyn.

City on tiettävästi valmis maksamaan miehestä 100 miljoonaa puntaa. Seurassa luotetaan siihen, että Grealish ilmoittaa Villalle siirtohaluistaan.

Cityssä on käsitys, että Grealish haluaa siirtyä Etihadille epätoivoisesti ja on valmis työntämään neuvotteluja eteenpäin siinä toivossa, että kauppa voisi sinetöityä jo tämän viikon aikana.

Villa haluaisi pitää kiinni EM-kisoissa esiintyneestä kultakimpaleestaan ja on tarjonnut tälle jatkosopimusta, joka takaisi peräti 200 000 punnan viikkopalkan.

City havittelee myös Englannin maajoukkueen kapteenia Harry Kanea, mutta Tottenham on mediatietojen mukaan lätkäissyt 28-vuotiaalle 160 miljoonan punnan hintalapun. Moista summaa City ei ole valmis maksamaan.