Suomalaisen F1-konkarin Kimi Räikkösen poika Robin, 6, on saanut kokoelmiinsa suloisen lahjan Cristiano Ronaldolta, 36. Serie A -seura Juventusta edustava Ronaldo on nimittäin lähettänyt Räikkösille signeeratun pelipaitansa. Tämä käy ilmi Kimin Instagram-sivulta. Nimikirjoituksensa portugalilainen supertähti on osoittanut Robinille.

Lue myös: Cristiano Ronaldo kieltäytyi pelipaidan vaihdosta tylyllä tavalla – pelaaja yhä häpeissään: ”Tunsin itseni niin pieneksi”

Kimi Räikkönen kiittelee torstaina julkaisemassaan Instagram-tarinassa myös ”Mauriziota” eli Maurizio Arrivabeneä. Arrivabene on todennäköisesti se kuriiri, joka mahdollisti Robinin lahjaoperaation.

Arrivabene hääri Scuderia Ferrarin tallipäällikkönä vuodet 2014–19; hän oli siis Räikkösen pomo viiden vuoden ajan. Nykyisin Arrivabene vastaa Juventuksen toiminnan johtamisesta; hän on siis ollut Ronaldon pomo heinäkuun alusta lähtien.

Muuta yhdistävää tekijää Ronaldon ja Räikkösen välille on vaikea keksiä.

Lue myös: Mitä kummaa? Kimi Räikkönen saa potkut jos Cristiano Ronaldo siirtyy Juventukseen?

Vaikka molemmat ovat eurooppalaisia miehiä ja kuuluvat lajiensa kaikkien aikojen urheilijoihin, ei heissä ole lähes mitään samaa. Räikkönen on syntynyt Pohjolassa Espoossa, Ronaldo Pohjois-Afrikan rannikon länsipuolella Madeiralla. ”Jäämiehenä” tunnettu Räikkönen on jäyhä ja veijarimainen Suomi-poika, Ronaldo sapekas ja tulisieluinen lusitaani. Räikkönen suhtautuu ammattiinsa harrastuksena, ja hänelle kelpaavat väkijuomat. Ronaldo ottaa menestymisen kuolemanvakavasti, ja hän koskee viiniinkin sangen harvoin.

Olisikin mielenkiintoista nähdä, kuinka hyvin julkisuutta karttava Räikkönen viihtyisi huomiota kärttävän CR7:n seurassa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kimi Räikkönen Fans

@iceman7news
"Thanks Maurizio and @Cristiano" 😊

📸 From Kimi's IG