Kuusinkertainen Ballon d’Or -voittaja Lionel Messi on debytoinut tänään sunnuntaina PSG:n paidassa. Argentiinalainen tuli kentälle ottelun Reims-PSG 66. peliminuutilla. Hänelle teki tilaa hyvä ystävä ja monivuotinen pelikaveri Neymar. Näin Messi jatkoi PSG:n hyökkäyksessä yhdessä Kylian Mbappén ja Ángel di Marían kanssa.

Messi tuli kentälle samaan aikaan Ander Herreran kanssa. Kaksikon vaihdot olivat PSG:n ensimmäiset ottelussa. Joukkue käytti kaikki viisi vaihtoaan.

PSG voitti Messin debyyttiottelussa Reimsin maalein 2-0. Molemmista maaleista vastasi Kylian Mbappé, joka pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia. Tämä peluutus on omiaan hälventämään huhuja Mbappén siirrosta Real Madridiin, kun siirtoikkunakin on enää kaksi päivää auki. Jos Mbappé kuitenkin siirtyisi, olisi tänään ollut viimeinen tilaisuus nähdä Messi, Neymar ja Mbappé yhtä aikaa kentällä.

Messi pelasi debyytissään varman päälle, eikä pelituntuma ollut paras mahdollinen. Häntä vartioitiin erittäin tarkasti. Syöttöjä Messi jakeli noin 20, ja pelasi useimmiten yhdellä tai kahdella kosketuksella. Seuraavaksi hän matkustaa Etelä-Amerikaan Argentiinan MM-karsintaotteluihin, mutta ehtipä debyytti tapahtua ennen maaottelutaukoa.

Paris Saint-Germain

@PSG_inside
⏱ 65'

Elle est pour maintenant l'entrée du numéro 30 argentin 🇦🇷

Leo Messi 🔄 @neymarjr
@AnderHerrera 🔄 @GWijnaldum

@StadeDeReims 0️⃣ - 2️⃣ @psg_inside

#SDRPSG

Squawka

@Squawka
◉ Barcelona debut: 16/10/2004
◉ Argentina debut: 17/08/2005
◉ PSG debut: 29/08/2021

Just the third different team of Lionel Messi's senior career.