Petteri Forsell teki loistokkaan paluun Veikkausliigaan! – FC Inter nujersi Ilveksen

© Kuva: Juha Tamminen

FC Interin kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen aiemmin tässä kuussa solminut Petteri Forsell, 30, debytoi lauantaina uudessa seurassaan.

12 A-maaottelua pelanneen Forsellin paluu Veikkausliigaan yli puolentoista vuoden tauon jälkeen oli loistokas, sillä keskikenttäpelaaja alusti molemmat maalit Interin 2-0-voittoon päättyneessä ottelussa.

Inter siirtyi ottelussa johtoon 72. peliminuutilla, kun Forsellin nappikeskitys oikealta laidalta tavoitti maalin edestä Timo Furuholmin, joka puski pallon maaliin.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Vain kolme minuuttia myöhemmin Forsell vapautti toisen Inter-hyökkääjän, Benjamin Källmanin maalintekoon. Forsell lähetti omalta kenttäpuoliskolta korkean pystysyötön, jonka Källman otti taidokkaasti haltuun ja pyyhälsi läpiajoon. Veikkausliigan maalipörssin kärkipaikalla olevalta hyökkääjältä nähtiin vuorenvarma viimeistely ja hän sinetöi Interin 2-0-voiton.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Inter nousi kotivoittonsa myötä Veikkausliigan kolmanneksi ohittaen sekä FC Lahden että SJK:n. Ilves jatkaa sarjassa 7. sijalla, mutta haaveet ylempään jatkosarjaan pääsystä kokivat jälleen kovan kolauksen.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!