FC Interin kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen aiemmin tässä kuussa solminut Petteri Forsell, 30, debytoi lauantaina uudessa seurassaan.

12 A-maaottelua pelanneen Forsellin paluu Veikkausliigaan yli puolentoista vuoden tauon jälkeen oli loistokas, sillä keskikenttäpelaaja alusti molemmat maalit Interin 2-0-voittoon päättyneessä ottelussa.

Inter siirtyi ottelussa johtoon 72. peliminuutilla, kun Forsellin nappikeskitys oikealta laidalta tavoitti maalin edestä Timo Furuholmin, joka puski pallon maaliin.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI! ⚽

Petteri Forsell keskittää ja Timo Furuholm puskee Interin 1–0-johtoon.⁣

#INTILV #veikkausliiga

Vain kolme minuuttia myöhemmin Forsell vapautti toisen Inter-hyökkääjän, Benjamin Källmanin maalintekoon. Forsell lähetti omalta kenttäpuoliskolta korkean pystysyötön, jonka Källman otti taidokkaasti haltuun ja pyyhälsi läpiajoon. Veikkausliigan maalipörssin kärkipaikalla olevalta hyökkääjältä nähtiin vuorenvarma viimeistely ja hän sinetöi Interin 2-0-voiton.

MAALI! ⚽

Benjamin Källman rynnii vastustamattomasti läpi Forsellin syötöstä ja tilanne 2–0.⁣ Källman nousee myös kauden seitsemännellään maalipörssin kärkeen!

Inter nousi kotivoittonsa myötä Veikkausliigan kolmanneksi ohittaen sekä FC Lahden että SJK:n. Ilves jatkaa sarjassa 7. sijalla, mutta haaveet ylempään jatkosarjaan pääsystä kokivat jälleen kovan kolauksen.