Ranskan suurseura Lyonin kausi ei ole lähtenyt käyntiin suunnitellusti. Lyon jäi voitoitta kolmessa viimeisessä harjoitusottelussaan, ja sama trendi on jatkunut kilpailullisiin peleihin: kahdesta ensimmäisestä sarjaottelusta käteen jäi tasapeli ja tappio.

ESPN kertoo, että Lyonin pukukopissa on kuohunut varsinkin Angersille kärsityn 1-3-tappion jälkeen.

Ottelun päätyttyä Lyonin päävalmentaja Peter Bosz ilmaisi tyytymättömyytensä suojattiensa esitykseen, minkä jälkeen joukkueen kapteeni ja puolustaja Leo Dubois puhui vielä joukkuekavereilleen intohimoisesti.

Dubois’n sanat eivät kuitenkaan aiheuttaneet toivottua reaktiota kaikissa Lyonin pelaajissa, sillä joukkueen monivuotinen luottotoppari Marcelo naureskeli kipparin palopuheelle. Marcelon kerrotaan myös riidelleen laitapelaaja Maxwel Cornetin kanssa.

Marceloa on pidetty yhtenä joukkueen johtajista, mutta nyt hänet on hyllytetty ykkösmiehistöstä ja määrätty harjoittelemaan Lyonin reservien kanssa. ESPN:n mukaan Lyon pyrkii myös myymään hänet, mikä saattaa osoittautua hankalaksi tehtäväksi, sillä Marcelo solmi tänä vuonna kesään 2023 kestävän jatkosopimuksen.

Lyonin ongelmat pukukopissa eivät rajoitu vain Angers-ottelun jälkeisiin tapahtumiin. Seuran urheilutoimenjohtaja Juninho Pernambucano ja päävalmentaja Bosz eivät ole tyytyväisiä joidenkin pelaajien käytökseen.