Veikkausliiga
SJK – FC Haka
Perjantai 27.08. klo 18:30

SJK on vaihteeksi pelaamassa hyvää kautta ja se taistelee tiukasti jopa mitalista. Haka pyrkii puolestaan jättämään putoamiskamppailun muiden riesaksi ja tavoitteena on pysyä loppukausi tiukasti kympin sakissa. Perjantaina pisteet voivat olla Seinäjoella tiukassa, mutta taistelemaan Teemu Tainion porukka lähtee kovaa.

Jani Honkavaaran sapluuna tuntuu tarttuvan pelaajiin koko ajan paremmin, ja SJK on tällä hetkellä hieno ilmestys. Suomalaisittain suurilla muskeleilla operoiva SJK hankki vielä Brandon Wilsonin ja Rafal Wolsztynskin, josta jälkimmäinen suorittanee perjantaina ensiesiintymisensä. Terveystilanne joukkueessa on mainio, mutta pientä miikkaa pitää laskea taitavan laitapakin Murilon pelikiellosta.

Hakalla ei ole isäntien veroista arsenaalia käytettävissään, mutta joukkue on saanut peliään kasaan kammottavan alkukauden jälkeen. Tähän otteluun Maximus Tainio palaa pelikiellosta, ja kokoonpanotilanne on muutenkin hyvä. AC Oululle kärsityssä kotitappiossa joukkue ei ollut yhtä eheä kuin voittopeleissään, vaikka muutamia hyviä tontteja saatiinkin luotua. Seinäjoella pelisysteemin täytyy toimia optimaalisesti, sillä hyvin puolustava SJK on inhottava vastus.

Lyö vetoa ottelusta:

SJK on materiaaliltaan huomattavasti kovempi nippu, ja vaikka Tainio on löytänyt joukkueeseensa uudenlaisen harmonian, on kotivoittoa pidettävä selkeästi todennäköisimpänä lopputulemana. Tarjotut kertoimet riittävät pikkupeliin – mistään huippuluokan pelisijoituksesta ei kuitenkaan ole kyse. Vetosuositus on siis SJK voittaa ottelun kertoimella 1,81.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS